Previdno! Ta 4 nebesna znamenja slabosti partnerjev rada izkoristijo za manipulacijo in uresničevanje svojih ciljev

D.Ži
01.08.2023 10:29

Med nami je nekaj izjemnih opazovalcev, ki znajo svoj talent uporabiti ali zlorabiti tako, da je na koncu vedno po njihovem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ljubezen nas lahko popelje v sedma nebesa, pa tudi na precej temnejše kraje. Če verjamemo astrološkim analizam, so med nami nebesna znamenja, ki imajo naravno sposobnost prepoznavanja slabosti svojih partnerjev, nekateri bodo to sposobnost uporabili sebi v prid. Katera nebesna znamenja igrajo to nevarno igro?

Profimedia

Škorpijon

Škorpijon, ki je po naravi intuitiven in pozoren, ima sposobnost globokega branja ljudi. Če se odločijo, lahko te podatke uporabijo za manipulacijo, zlasti če čutijo, da je njihov položaj ogrožen.

Lev

Levi so radi v središču pozornosti. Če čutijo, da izgubljajo nadzor, lahko izkoristijo partnerjeve slabosti, da ostanejo na vrhu.

Profimedia

Dvojčka

Zaradi hitrega razmišljanja in komunikacijskih sposobnosti Dvojčki natančno vedo, kaj morajo reči in kdaj, zaradi česar so lahko precej prepričljivi manipulatorji.

Kozorog

Ambiciozen in ciljno usmerjen Kozorog zna izkoristiti slabosti svojih partnerjev, da si zagotovi, da gre vse po njegovem načrtu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta