Primož Vrhovec o usodnem koncertu v Beogradu

Katja Štingl
20.12.2017 06:47
Pred dvema letoma smo ga opazili kot glavnega protagonista v celovečercu Psi brezčasja, letos slavi v glavni vloga očeta v Družinici, na televiziji je posebni preiskovalec Rafael iz Vatikana v Eni žlahtni štoriji, trenutno med drugim v Drami stoji na glavi v predstavi Mileta Koruna Sveti mož. Ko ni na odru, pa uživa svoj mir v tišini Svete Trojice, kjer se druži s svojim prav posebnim, indonezijskim petelinom z Jave in obdeluje vrt. Malce drugačen film, kot bi si mislili, kajne?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mediaspeed.net
O vas splet pove le malo. Nekako mi je uspelo izvedeti, da ste igro študirali v Beogradu. Kako ste se sploh znašli v gledališko-filmskem svetu, saj se zdi, da ste se pojavili kot strela z jasnega?
Janom Bučarjem
Tako je.
Ekonomija, pravite. In kako je ekonomist pristal na odru?
Barice Blenkuš
Barbare Pie Jenič
Življenje v gledališču Beograda - kakšno je, če ga primerjate z domačo sceno?
Kako pa so vas sprejeli pri nas, glede na to, da ne prihajate z AGRFT-ja?
Pred dvema letoma glavna vloga v celovečercu Psi brezčasja, letos nagrade na filmskih festivalih pobira Cvitkovičeva Družinica. Kako ste v sebi vzbudili očetovska čustva glede na to, da sami še nimate otrok?
Kako se igralec na svobodi nenadoma znajde v kolesju dnevne serije? Govorim seveda o Eni žlahtni štoriji in namigujem na to, da si tam najbrž ne morete privoščiti te kreativne umetniške svobode.
Vaša vloga posebnega preiskovalca iz Vatikana je precej zapeljiva. Je bilo že v startu zastavljeno tako ali ste jo sami naredili takšno?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta