Slovensko-hrvaški duo Vanillaz navdušuje svet

Zv. Š.
07.07.2018 18:19

Slovensko-hrvaški dvojec otvoril veliki oder elektronskega spektakla v Splitu, pred tem pa je dodobra ogrel korejske navdušence elektronske glasbe

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Duo Vanillaz v Splitu

Dva povsem običajna fanta, zaljubljena v elektronsko glasbo, sta uresničila svoje sanje in otvorila dogajanje na velikem odru festivala Ultra. Duo Vanillaz, Miha Pajk in Marko Bucić je po uspešnem nastopu v Koreji navdušil še na odru največjega elektronskega spektakla v regiji Ultra Europe.
 
Hrvaško-slovenska naveza, duo Vanillaz si je prislužila prav posebno zaupanje elektronskega konglomerata Ultre. Potem, ko sta fanta nastopila na glavnem odru Ultra Korea, jima je pripadla še prav posebna čast. Dvojec je namreč otvoril veliki oder priljubljenega festivala Ultra Europe v Splitu.
"Izkušnja v Koreji je bila fantastična, vendar ima Split v najinem srcu prav posebno mesto," sta zaupala Miha in Marko, ki sta z nastopom v enem izmed najlepših mest na hrvaški obali pustila nov pečat v svetu elektronske glasbe.
 

Duo Vanillaz v Splitu
Duo Vanillaz v Splitu
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta