Stres in anksioznost pri psih

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
05.10.2023 09:47

Ali se vaš kuža boji neviht? Mu daljše vožnje z avtomobilom predstavljajo stres? Predstavljamo vam naravno rešitev, ki pse pomirja v stresnih situacijah.


Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Kako vem, da je moj kuža pod stresom?

Vsak pes malo drugače reagira v stresnih situacijah. Nekateri psi postanejo hiperaktivni, drugi se skrivajo pod mizo. Če vaš pes doživlja daljša obdobja povečanega stresa, se lahko njegovo vedenje razvije v depresijo ali agresijo. 

Kaj psom najpogosteje povzroča stres?

- Nevihte

- Ognjemet

- Vožnje z avtomobilom

- Natrpana mesta v javnosti (mestno jedro, prireditve, itd.)

- Obiski

- Čakanje doma (separation anxiety)

- Obiski veterinarja, itd.

Arhiv Naročnika

Ali je OptiCalm primeren za mojega psa?

OptiCalm je formulacija primerna za pse, ki so pogosto pod stresom ali slabše odreagirajo na določene stresne situacije. Sestavine, ki smo jih uporabili pri formulaciji tega prehranskega dodatka blagodejno vplivajo na živčni sistem in splošno dobro počutje psov v obdobjih povečanega stresa.

Kako bo OptiCalm vplival na mojega psa?

OptiCalm ni primerljiv s sedativi. Deluje pomirjujoče, kar pomeni, da bo vaš kuža še vedno z navdušenjem pozdravil goste, ko stopijo v hišo, vendar se bo hitreje umirl in čez dan dlje časa spal. Ko ga pokličete bo še vedno z veseljem prišel pogledat kaj se dogaja. 

Ali lahko OptiCalm uporabljamo vsak dan?

Seveda! Naše stranke pogosto spodbudimo k temu, da OptiCalm redno uporabljajo daljše časovno obdobje (vsaj 14 dni) in nato kuro prekinejo za nekaj dni, da vidijo kako se njihov pes obnaša po kuri. Ogromno strank nam javi, da so se na tak način rešili problemov kot je “separation anxiety”, strah pred vožnjo z avtomobilom, sprehodi so bolj prijetni, itd.

OptiCalm se lahko uporablja na dnevni bazi tudi v primerih prevzgoje ali več dnevnih stresnih situacijah (selitev, razstave, večkratni pregledi pri veterinarju, itd.).

Arhiv Naročnika

Pomagajte vašemu hišnemu ljubljenčku z OptiCalm kapsulami, ki so vam na voljo TUKAJ

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.