Tako se je začela ljubezen med Tino Maze in Andreo Massijem

Agata Rakovec Kurent
12.02.2018 06:17
Tina Maze in Andrea Massi sta pred nekaj dnevi postala starša. V nedavnem intervjuju je Tina dala vedeti, da bo do otroka zaščitniška.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pred sedmimi leti na Slovenskem oglaševalskem festivalu v Portorožu.
Mediaspeed
“Premalo poznam slovensko zakonodajo in to, kaj ta pravi o zaščiti otrok. Vem, da se v Italiji v medijih ne sme objaviti fotografij otrok. Njihov obraz mora biti zamegljen. Tudi sama nočem, da bi bil moj otrok prisoten v medijih, dokler si tega ne bo sam/-a to zaslužil/-a. Dobro me poznate in veste, da imam rada svojo zasebnost. Ne želim govoriti o njej. Nikoli nisem. Ko bo del te zasebnosti še otrok, jo bom ščitila še toliko bolj. Že ko sem objavila veselo novico, sem skušala dati s tem jasno vedeti, da se začne novo obdobje mojega življenja,
Andrea Massi
Družina! To bi moral imeti urejeno. Ko sem ostal brez staršev, sva se s sestro odzvala na povsem različna načina. Ona je razmišljala, da ne bo imela otrok, saj tako nihče ne bo trpel tako, kot sva midva. Jaz sem bil po drugi strani vedno navdušen nad družinami. Pogrešal sem svojo. Veliko družin me je sprejelo, tudi ob nedeljah ali ob božičnih večerih. A globoko v sebi sem imel vedno pečat otroka brez družine. Tudi zato danes pogrešam družino. Življenje gre naprej.”

Kot pes in mačka

Tine Maze
Radoja Milića
Rasto Ažnoh
“Ko sem začel delati s Tino, sem se zavedal, da imam sijajno priložnost, da iz te športnice naredim šampionko,”

Po otroku še poroka?

“Iz dneva v dan jo priganjam na smučarskih treningih, pri kondicijski vadbi, na sestankih … Če imaš s to osebo še intimen odnos, je logično, da tako ne gre v nedogled,”
Več o njuni skupni poti in o odločitvi, za katero Massi pravi, da je bila njegova edina napaka, si lahko preberete v februarski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta