Trendi in izbira modernega pisarniškega pohištva

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
26.09.2023 08:11

V današnjem času je opremljanje pisarne z modernim pohištvom postalo ključnega pomena. Moderne pisarne so daleč od stereotipnih kockastih prostorov in ponujajo veliko več kot le delovno okolje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

So prostori za sodelovanje, ustvarjalnost in inovacije, zato mora biti pisarniško pohištvo oblikovano tako, da to omogoča. Za ponudbo modernega pisarniškega pohištva pobrskajte po spletni trgovini www.dom24.si

Sodobni trendi pri opremljanju pisarn

Sodobni trendi pri opremljanju pisarn vključujejo modularnost, funkcionalnost, trajnost in dobro počutje. Modularno pohištvo omogoča različne postavitve glede na različne potrebe in namene. Pri opremljanju pisarn je pomembna tudi skrb za okolje. V porastu je uporaba recikliranih materialov, energijsko učinkovita razsvetljava, uporaba naravnih materialov in druge trajnostne prakse postajajo norma sodobnega delovnega okolja. Vse bolj cenjeno postaja tudi pohištvo, ki podpira zdravje in dobro počutje. To je največkrat ergonomsko oblikovano pohištvo, naravni materiali, naravna svetloba, rastline in drugi elementi, ki ustvarjajo prijetno delovno okolje.

Odprte pisarne so in

Zadnjih deset let so posebno priljubljene postale odprte pisarne, še posebej v start-up podjetjih in tehnološki industriji. Gre za odziv na tradicionalne pisarne, zasnovane na ločenih prostorih in kabinah, ki so bile pogosto označene kot izolirane in omejevalne. Odprta pisarna je oblikovana z namenom spodbujanja sodelovanja, kreativnosti in fluidnosti med zaposlenimi.

Ključni kosi modernih pisarn

Odprte pisarne pogosto zaznamujejo velike površine s skupnimi delovnimi mizami, prostori za sestanke, območji za sprostitev in tišje cone za tiste, ki potrebujejo mirnejše okolje. Ta zasnova naj bi spodbujala komunikacijo, timsko delo in izmenjavo idej med zaposlenimi, kar lahko vodi do večje inovativnosti in produktivnosti.

Med nepogrešljivo pisarniško pohištvo sodijo pisarniške mize in stoli, kakovostni pisarniški regali in stoli za goste. Ne glede na to, ali imate odprto ali zaprto pisarno, ključna moderna oprema za pisarne naj bodo:  

Arhiv Naročnika
  • Prostorne, minimalistične in moderne pisalne mize, lahko so tudi prilagodljive po višini in tako omogočajo delo v sedečem ali stoječem položaju.
  • Ergonomski pisarniški stoli z nastavljivo višino, globino sedišča, naslonom za roke in ledveno podporo, ki zagotavlja udobje in podpira pravilno držo telesa.
  • Rešitev za shranjevalni prostor. Namesto klasičnih kovinskih omar se pogosto uporabljajo odprte police, mobilne omarice in modularne enote, ki jih je mogoče prilagoditi potrebam delovnega mesta.
  • Pohištvo za timsko delo ali sproščeno druženje, na primer udobne sedežne garniture, kavči, visoke mize s stoli za sestanke in drugi kosi pohištva, namenjeni skupinskemu delu.

Moderno, vendar udobno

Moderno je velikokrat minimalistično in minimalistično velikokrat izgleda neudobno. Ko izbirate moderno pisarniško pohištvo, udobje in funkcionalnost postavite pred izgled. Pri izbiri upoštevajte predvsem funkcionalnost, ergonomijo in trajnost. Pisarniško pohištvo naj bo prilagodljivo in učinkovito, naj podpira zdravje in dobro počutje zaposlenih ter naj bo zasnovano za dolgo življenjsko dobo.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.