Udobni in lahki čevlji, primerni za različne priložnosti – je to sploh mogoče?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
15.05.2024 12:04

Znamka čevljev HEYDUDE združuje italijanski dizajn in univerzalno željo po kakovostni obutvi, obenem pa ponuja tudi dostopno ceno

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Heydude

Že lani smo tudi v Sloveniji stopili ob bok velikim in dobili možnost nakupa res lahkih in udobnih čevljev neposredno v trgovini, kjer jih lahko tudi pomerimo, od tega meseca dalje pa lahko čevlje te blagovne znamke kupimo tudi v prodajalnah Intesport – prav v njihovi ljubljanski trgovini v BTC-ju je potekala predstavitev te obutve. Govorimo o znamki HEYDUDE, ki sta jo leta 2008 v Italiji ustanovila Alessandro Rosano in Dario Kaute. Prvi model Wally je bil namenjen moškim, ki si želijo predvsem udobne obutve, ki jo je mogoče preprosto kombinirati z različnimi stili oblačenja.

Heydude

Obutev HEYDUDE namreč ponuja široko paleto udobnih čevljev, ki so hkrati lahki in vsestranski ter primerni za različne dejavnosti in življenjske sloge. Leta 2022 je znamko kupilo ameriško podjetje Crocs, v zadnjih dveh letih pa so dodatno razvili kolekcijo in poudarili njene prednosti in posebnosti.

»Znamka HEYDUDE sledi preprosti filozofiji, da se človek v res lahkih, udobnih in vsestranskih čevljih lažje prepusti trenutku. Morda je to piknik na domačem vrtu, pivo po pohodu na najljubši hrib ali pa samo sproščeno druženje s prijatelji. HEYDUDE ti želi pomagati najti tiste trenutke čistega udobja in veselja, ki jih deliš z ljudmi, s katerimi se počutiš najbolj sproščeno. Tiste trenutke, ki te spravijo v smeh in jih nikoli ne pozabiš,« je pojasnil Marjan Kočila, direktor podjetja Intersocks, ki je distributer znamke HEYDUDE v Sloveniji in še na 13 drugih evropskih trgih.

Heydude

Ikoni Wendy in Wally

»HEYDUDE v ZDA velja za eno bolj priljubljenih znamk udobne in dostopne obutve. Glede na raziskave je v ZDA sedma najbolj priljubljena znamka obutve med najstniki, skupna ocena zadovoljstva kupcev je 9,1 od 10, kar 94 odstotkov bi jih ponovno izbralo to obutev, povprečno pa ima kupec HEYDUDE štiri pare čevljev te znamke, kar je dvakrat več od konkurence,« je poudaril Kočila.

Po navdušenju nad prvima ikonama z imenoma Wendy in Wally je znamka razširila preizkušeno udobje in lahkotnost na številne nove stilske modele čevljev, kot so superge, škornji in sandali, razvili pa so tudi otroško kolekcijo. Letošnja spomladanska kolekcija HEYDUDE ponuja širok izbor barv in materialov, uporabili so lahkotni jersey, mrežasto tkanino, ki je zelo zračna, ponujajo pa tudi platnene modele, različne potiske in vezenje. Nekateri ženski modeli imajo platformo, v kolekciji pa so tudi superge. Po besedah Kočile pa v obutvi HEYDUDE brez težav prebijemo tudi zimo. Vsem modelom je skupno to, da so izjemno lahki in udobni ter imajo prilagodljive in elastične vezalke. 

Heydude

Načrti za prihodnje kolekcije

HEYDUDE bo tudi v prihodnje gradil na dveh glavnih ikonah, Wally in Wendy, in pri tem ohranjal glavne značilnosti – lahkotnost in udobje. Novost v prihajajoči jesenski kolekciji bodo škornji z vodoodbojnimi materiali, konec letošnjega leta pa bo na voljo tudi sodelovanje s Coca-Colo. Za pomlad in poletje 2025 načrtujejo širšo kolekcijo za vse kategorije in še več novih barv, printov, materialov in sodelovanj. »Veseli nas, da so priljubljeni modeli na voljo v Sloveniji tudi v prodajalnah Intersport, ki je tudi prijazno gostil dogodek ob predstavitvi znamke,« je zaključil Kočila.

Heydude
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.