Večer v živo: "Stanje zavesti je najsubtilnejše in najprožnejše gibalo našega obstoja"

Maja Furman
23.04.2024 06:00

Spoznali bomo, zakaj je pomembno, da se soočimo s sencami svoje podzavesti, in kako soočanje z njimi lahko spreminja naše življenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Asya Širovnik Moškon
Osebni arhiv

Asya Širovnik Moškon je transcendentalna psihoterapevtka, mednarodno priznana duhovna učiteljica in avtorica knjig Kdo ustvarja mojo realnost? ter Nevidna sila duhovnega preboja. Na Večeru v živo, ki bo 9. maja v Mariboru, bomo na široko odprli vrata v duhovni svet in se s poznavanjem njegovih zakonitosti naučili v življenje povabiti več radosti, svetlobe, veselja, miru in želenega nasploh. Spoznali bomo, kako soustvarjamo svojo realnost.

KUPI VSTOPNICO

O Asyi Širovnik Moškon

Njeno delo je namenjeno iskanju človeške in dušne resnice ter dvigovanju zavesti posameznika in kolektivne zavesti družbe. Med dolgoletnim izobraževanjem po svetu in petnajstletnim terapevtskim delom je razvila metodologijo ozaveščanja nezavednega in osvobajanja njegove energije. Na tej poti osvobajanja ljudi popelje iz iluzij nezavedne teme v srečanje z njihovo lastno lučjo bitja. V okviru svoje organizacije izvaja avtorske transformacijske programe doma in v tujini. Asya govori sedem tujih jezikov, sodeluje z uglednimi duhovnimi učitelji in organizacijami ter s svojim delom prispeva k preobražanju uspešnih podjetij in posameznikov.

Ustvarjamo svojo realnost?

Asya Širovnik Moškon
Osebni arhiv

Na to vprašanje, ki je srčika osebne rasti in duhovnega raziskovanja večine iskalcev življenjske resnice, odgovarja: "Raje bom rekla, da imamo ljudje možnost soustvarjati svojo realnost. Soustvarjanje je del našega zavestnega procesa; ustvarjamo lahko zavestno ali podzavestno, vendar vedno soustvarjamo svojo realnost. Nismo pa edini kreator, kajti obstajamo kot delček celote in soustvarjamo skupaj z drugimi dimenzijami zavesti, znotraj katerih se nahajamo. Osebno se zavedam, da obstaja zelo, zelo razvita zavest, višja zavest, katere del sem, nisem pa vsa ta zavest. Sem košček, delček te zavesti. Bolj ko se prebujam v svojem zavedanju v smislu, kdo sem in del česa sem, bolj zavestno lahko soustvarjam in sodelujem z višjo zavestjo in komuniciram z njo, razumem in se ne upiram življenju, ampak grem v skladu s silo življenja. Ta sila je vedno v toku in vedno želi napredek zame in me kliče, da grem naprej." Naš duhovni cilj je, piše v svoji knjigi Nevidna sila duhovnega preboja, da se v celoti spomnimo, kdo smo, da sprejmemo svojo modrost in znanja, da se povežemo z intuicijo in da doživimo premik v zavesti. Pove tudi, da je najgloblja želja naše duše ta, da bi se osvobodila zapora igre, ki jo igra ali jo je igral naš zemeljski jaz, ki v ločitvi od božanskega ne najde pravega smisla.

Moč misli, visoke vibracije in manifestacije

"Moč misli je nekaj, česar se dobro zavedamo. Na tej točki ne dvomimo več, ali naše misli vplivajo na soustvarjanje realnosti, temveč nas zanima, kako vplivajo na naše življenjske izkušnje," piše v knjigi Nevidna sila duhovnega preboja. "Ko vstopimo v superzavestno stanje, naše misli začne voditi naš višji jaz. Ko se uskladimo z vibracijo svoje Superzavesti, lahko ugotovimo, da višja ko je zavest, močnejše je polje – in lažje ter hitrejše so manifestacije," še zapiše. "Bolj ko se razvijamo v evolucijskem smislu, višja ko je naša zavest, hitreje in lažje dosegamo višje vibracije. S tem ko vstopamo v višje vibracije, se lažje povezujemo s superzavestjo oziroma vstopamo v stanje višje zavesti. Na tej ravni so možne hipne manifestacije, ki delujejo kot čudežne stvaritve. V tem stanju se hitro zavemo, da nismo 'mi tisti, ki ustvarja', temveč da višja sila ustvarja tudi skozi nas, medtem ko smo obenem opazovalci božanske stvaritve. Že s samim opazovanjem smo pravzaprav tudi del procesa soustvarjanja. Opazovalec namreč vpliva na opazovano. Opazovalčeva mentalna slika preskoči navidezne ovire in se uresniči navkljub njim. Na višji ravni zavesti za ustvarjanje realnosti torej ni potreben nikakršen napor, kot je potreben na nižjih ravneh. V tem kontekstu boj, tekmovanje in igre moči izgubijo ves smisel. Stanje zavesti je najsubtilnejše in najprožnejše gibalo našega obstoja," še piše Asya Širovnik. Več o tem boste spoznali na Večeru v živo.

Na Večeru v živo

Med drugim bomo govorili tudi o naši podzavesti, zakaj skoznjo vodijo vrata do "nebes" in kaj to pomeni. Spoznali bomo, zakaj je pomembno, da se soočimo s sencami svoje podzavesti, in kako soočanje z njimi lahko spreminja naše življenje. Zakaj je soočanje s podzavestnimi programi nujno za zavestno življenje in ustvarjaje želenega. Izvedeli bomo, kje in kako si pridobimo moč za zavestno ustvarjanje želenega. Skratka, spoznali bomo načine, kako v svoje življenje "prikličemo" več dobrega, svetlega in želenega.

Večer
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.