(VIDEO) Drama: Moška plezala po pročelju mariborske šole

Denis Živčec Denis Živčec
20.12.2017 10:23

Bizaren prizor v mariborski Cafovi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Denis Živčec

Srhljivo! Niti slutili niso tisti, ki so sinoči prišli v mariborsko Cafovo, da jih čaka nekaj minut čiste drame. Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem je že drugo leto zapored pripravila svoje ulično kuharsko tekmovanje, ki se od letos imenuje Cafoodfest in med 14. in 20. uro poteka tudi danes.

Začelo se je pompozno. Stavba šole je zažarela v rdečih lučeh, na njenem vrhu pa sta se ob 18. uri pojavila dva moška. Očitno brez vrtoglavice. Pogumno sta se po vrveh spustila po pročelju stavbe in na stekleni fasadi izvedla nekaj vratolomnih akrobatskih točk, ki so gledalce pustile brez besed. Ob dramatični glasbi. In snežilo je. Četudi umetno.
{embed_youtube}https://youtu.be/VN6HnwdopZA{/embed_youtube}
Kmalu je postalo jasno, da to nista kakšna preveč pogumna Mariborčana, ampak izkušena, neuničljiva in nepredvidljiva akrobatska mojstra Filip Kržišnik in Blaž Slanič, znana tudi kot F&B Acrobatics.

Njun spust je uradno naznanil prihod prazničnega vzdušja v ulico. Sledila je praznična modna instalacija znamke DH Fashion v izložbah šole. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta