(VIDEO) Johnny Depp in Jeff Beck vam poklanjata tolažbo v času osame

K. Š.
19.04.2020 08:08

Hollywoodski igralec Johnny Depp in kitarist Jeff Beck sta združila moči v glasbenem projektu. Posnela sta priredbo skladbe Isolation - v originalu v izvedbi Johna Lennona -, s katero napovedujeta tudi izid albuma. Seveda pa tematika skladbe ni naključna. Po Beckovih besedah se jima je zdelo prav, da v teh težkih časih ljudem podarita skladbo, ki jim bo v tolažbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Priredba Lennonove skladbe iz leta 1970 je del večmesečnega glasbenega sodelovanja med umetnikoma. Pri skladbi sta se jima pridružila še dolgoletna Beckova sodelavca - Vinnie Colaiuta na bobnih in basist Rhonda Smith, piše portal Louder.
Depp ljudi v času epidemije poziva k ustvarjalnosti: "Ne moremo in ne smemo podleči zapiranju in prepuščanju občutkom peklenske karantenske monotonije," je njegove besede povzel britanski časnik The Guardian. "Ustvarite nekaj, kar bo v prihodnje obogatilo vas in ostale. Počnite karkoli mislite, da lahko polepša dan: rišite, berite, slikajte, razmišljajte, učite se, ustvarite film na svojem telefonu, zaigrajte kaj na instrument, če še ne znate, se naučite," je še dodal.
Kot je dejal Beck, priredbe Lennonove skladbe sprva nista nameravala posneti, a sta se zaradi razmer odločila, da jo predstavita širšemu občinstvu.
{embed_youtube}https://youtu.be/Ma-149FnSN4{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta