(VIDEO) Poljakinja objavila posnetek o zavajajočih trditvah ponudnikov namestitev na Hrvaškem, mnogi s podobno izkušnjo

A.L.
24.07.2024 10:26

Posnetek je zbral že skoraj dva milijona ogledov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poljska uporabnica družbenega omrežja Tiktok je konec prejšnjega tedna objavila šaljiv video, v katerem je pokazala, da so lahko trditve o oddaljenosti namestitve do plaže na Hrvaškem nekoliko zavajajoče.

Tako je v posnetku pojasnila, da ponudniki obljubljajo, da je med nastanitvijo v Podgori v Splitsko-dalmatinski županiji in morjem le tri minute hoje. A pri tem ni nihče omenil stopnic, med njimi tudi nekaj zelo strmih. Da bi nekoliko za šalo in nekoliko zares poudarila napor, je na posnetku glasno sopihala.

@sweetdream13_ #chorwacja #croatia #wakacje ♬ original sound - Sara de Sousa

Posnetek je zbral že skoraj dva milijona ogledov in zbral številne komentarje. Oglasilo se je tudi veliko Poljakov, ki to poletje dopustujejo pri naših južnih sosedih, marsikdo med njimi pa ima podobno izkušnjo. "Sem v Stanićih, 287 stopnic," je zapisal eden od komentatorjev, drugi pa dodal, da je tudi v Dubrovniku, kjer počitnikuje, situacija enaka.

"Do plaže je pet minut, stopnice pa so strašno dolge," je dejala še ena uporabnica Tiktoka. "Enako je v Makarski. Prvi in ​​drugi dan sem sopihala, potem pa nisem imela več moči za dihanje," je zapisala še ena od uporabnic družbenega omrežja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta