(VIDEO) Zmagovalno! Ste videli, v kako frajerski mobilni kuhinji je Roglič na Vuelti jedel zajtrk, kosilo in večerjo?

D.Ži
15.09.2024 15:08

Za vrhunski rezultat je potrebna vrhunska ekipa. Zanimiv posnetek razkriva, kako je videti kuhinja na kolesih, v kateri kuhajo za kolesarje Rogličevega moštva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Primož Roglič lakote na tekmah ne trpi. 
Profimedia

Če zavzeto spremljate kolesarjenje, potem dobro veste, da so kolesarji, ki jih spremljamo preko malih ekranov, le del zgodbe in da se za njimi skriva velika podporna ekipa, ki skrbi, da dirke potekajo brez zapletov, kolesarji pa so v najboljši možni formi. Tudi na Vuelti, dirki po Španiji, ni bilo drugače. Primož Roglič je tam bil ves čas med najboljšimi in prestižno dirko na koncu tudi osvojil, že četrtič. Po zmagi pa je na družbenih omrežjih pristal zanimiv posnetek iz zakulisja tekme, ki ponuja vpogled v oskrbo tekmovalcev.

Hrana je za vrhunske športnike seveda ključnega pomena, zato ne sme biti prepuščena naključju. Na posnetku se lahko na kratko sprehodimo skozi mobilno kuhinjo moštva Red Bull-Bora-Hansgrohe, ki ima vse, kar mora imeti profesionalna kuhinja, vključno s prijetnim ambientom in okni, ki jih lahko, kadar si kolesarski gostje med kosilom zaželijo svežega zraka, po potrebi odprejo. V mobilni kuhinji, ki je nekakšen kuharski tovornjak, kolesarjem pripravijo vse dnevne obroke, od zajtrka do večerje. Da so tekmovalci lahko zmeraj na najvišjih obratih, siti in kakovostno nahranjeni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta