"Vse so zadete!" Podgane, ki malicajo marihuano, napadle policijsko postajo

STA, M.R.
14.03.2024 13:42

Policisti v New Orleansu obravnavajo zanimiv primer vdora v dotrajane prostore njihovega sedeža.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti v New Orleansu se v svojih prostorih soočajo tudi s podganjimi iztrebki.
Profimedia

Ta teden je namreč policija sporočila, da so v sobo, kjer hranijo dokaze, vdrle podgane. "Vse so zadete," je povedala načelnica policije v New Orleansu Anne Kirkpatrick. Dodala je, da podgane niso edine živali v stavbi, ki jo razjeda plesen in nima klimatske naprave. Soočajo se namreč tudi z napadom ščurkov, je poročal Fox News. 

"Ne moremo reči, da cenimo svoje zaposlene, hkrati pa dopuščamo, da delajo v nesprejemljivih pogojih," je dodala in opozorila, da umazanija na delovnem mestu lahko vpliva na moralo zaposlenih, ki je bila v zadnjih letih že predmet debat. 

Pojasnila je še, da zaposlene včasih na delovnih mizah presenetijo iztrebki podgan. Občinska oblast sicer namerava za obdobje prihodnjih desetih let za policiste najeti drugo stavbo, a mora o tem odločati še mestni svet, pred katerim je v ponedeljek govorila Kirkpatrick. Če bo selitev potrjena, bi lahko bili policisti v novih prostorih že maja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta