(FOTO) Slavno lepotico aretirali na letališču, ker so v njeni torbi našli nekaj prepovedanega, komaj se je izvlekla

D.Ži
19.07.2023 09:53

Gigi Hadid in prijateljica te dni uživata na Kajmanskih otokih, a brez nekaj drame ob prihodu ni šlo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenko Gigi Hadid in njeno prijateljico so aretirali na letališču na Kajmanskih otokih zaradi posedovanja marihuane in pripomočkov za njeno uživanje, pišejo tuji mediji.

28-letnica je potovala s prijateljico Leo McCarthy, 10. julija sta prispeli z zasebnim letalom na mednarodno letališče Owna Robertsa in s prtljago opravili carinjenje. Agenti carinske in mejne kontrole so pri njiju našli manjšo količino trave in uporabljene pripomočke za njeno uporabo.

Čeprav je bilo tekom preiskave ugotovljeno, da je bila marihuana za osebno uporabo, sta bili Hadid in McCarthy aretirani, saj vnos mamil na otočje ni dovoljen, z nekaj zdravstvenimi izjemami. Končali sta v priporu, nato so ju proti plačilu varščine izpustili. Hadid in McCarthy sta 12. julija prišli na sodišče in priznali krivdo. Obe sta bili kaznovani s 1000 dolarji kazni.

"Gigi je potovala z marihuano, ki je bila zakonito kupljena v New Yorku z zdravniškim dovoljenjem. Prav tako je od leta 2017 dovoljena za medicinsko uporabo na Velikem Kajmanu. Njena kartoteka je ostala čista in uživala je do konca dopusta," je pojasnil njen tiskovni predstavnik.

Potem ko se je novica o aretaciji razširila po medijih, se je Gigi na družbenih omrežjih pohvalila z novimi dopustniškimi fotografijami. 

Gigi velja za eno najbolj znanih manekenk na svetu, trenutno je v razmerju z nekdanjim članom skupine One Direction Zaynom Malikom, s katerim ima tudi hčerko Khai.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta