Williams odpovedal turnejo, ker pravi, da ga bo ubila

M.R.
07.09.2017 18:23

Potem, ko smo lahko pred kratkim tudi Slovenci obiskali koncert Robbieja Williamsa na Dunaju ali v Celovcu, pa je ta zdaj zaradi nepredvidljive bolezni odpovedal preostanek evropske turneje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robbie Williams med nastopom v Švici.
Reuters

43-letnik je tako odpovedal tri nastope v Rusiji. Napovedana je imel koncerta v St. Peterburgu in Moskvi, pojavil pa naj bi se še na dogodku New Wave. Njegov predstavni je dejal, da je odpoved posledica bolezni. Priznal je, da je slava začela spodjedati njegovo duševno zdravje, pri tem pa pojasnil, da zvezdnik med turnejo le še občasno zapusti slačilnico, saj naj bi kronično trpel zaradi agorafobije - strahu pred odprtimi prostori. 
Po informacijah dobro obveščenih virov, ki jih navaja tabloid The Sun naj bi odpovedal tudi nastop v pogovorni oddaji Graham Norton Show na britanski televiziji BBC1. 
Pretekli konec tedna je Williams dejal, da njegova služba zelo slabo vpliva nanj. "Ubila me bo," je potarnal in dodal, da lahko to reši le tako, da začne drugače gledati na svoje zvezdništvo. Pevec, ki se bori tudi z artritisom, zaradi katerega ima neznosne bolečine v hrbtu je še dodal: "Večji kreten in arogantnež ko sem na odru, bolj sem prestrašen"
Sam sicer ne verjame, da bi bilo kaj drugače, če ne bi bil tako slaven. Depresija je namreč prisotna v njegovi družini. Priznal je tudi, da mu je žena Ayda Field rešila življenje, ko je bil na tleh zaradi alkoholizma in drogiranja. "Ima to modrost, da ve, kako ne potopiti barke, jaz pa bi jo rad potopil, samo zato, da se prepričan, kako je to videti". Par ima sicer 5- in 2-letna otroka, Williams pa je dal zamrzniti tudi svojo semensko tekočino za primer, če bi se žena v prihodnosti odločila za širitev družine. 
Spoznala sta se na zmenku na slepo leta 2006, ki so ga pripravili njuni skupni prijatelji. Zaročila sta se na božič leta 2009, leto pozneje pa poročila v Los Angelesu. Septembra 2012 se je rodila hčerka Theodora, oktobra dve leti pozneje pa še sin Charlton. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta