Z Rowento zmeraj čisto, tudi za tačkami

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.04.2024 07:50

Danes tudi pri sesanju ne gre brez inovativnosti. Pripravite se na revolucionarno novost, ki bo poenostavila in skrajšala rituale čiščenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Z inovativnim brezžičnim mokrim in suhim sesalnikom prihaja v vaš dom pripomoček za brezhibno čista tla in dom, tudi s hišnimi ljubljenčki. Z močjo inovativne tehnologije praktični sesalnik Rowenta omogoča suho sesanje, mokro čiščenje, neomejeno po vašem celotnem domu.

Pokončni sesalnik Rowenta X-FORCE  je namenjen visoko zmogljivemu mokro-suhemu čiščenju tal ter ostalih površin (zidu in delovnih površin). Najnovejša tehnologija Digital Force z močjo do 520 W in snemljivo baterijo do 32,4 V omogoča do kar ene ure in dvajset minut avtonomnega čiščenja. Inovativne prednosti sesalnika: prilagajanje hitrosti in moči do 5 nastavitev na digitalnem zaslonu, tehnologija pregibne Flex sesalne cevi. 

Arhiv Naročnika

Z gibljivo sesalno cevjo lahko pod nizkim pohištvom sežemo do štirikrat dlje, ne da bi se sklonili. Z LED-osvetlitvijo se razkrije prah v vsakem kotu. Poleg vsega tega zagotavlja tudi filtracijo, kar pomeni, da zajame tudi najmanjše prašne delce in sprošča čist zrak. Pomembna je tudi posoda za prah, zasnovana za velike površine in manj pogosto praznjenje, ki jo je enostavno sneti in jo peremo z vodo. Dodatno je tudi v pomoč, da lahko enostavno iz pokončnega sesalnika naredimo ročnega, ki zlahka opravi z drobci na oblazinjenih ali delovnih površinah.

Arhiv Naročnika

Za tiste, ki so bolj aktivni zunaj doma in bi radi prosti čas namenili drugim opravilom in ne čiščenju, so tukaj robotski sesalniki Rowenta X-PLORER. Ti imajo prav tako nastavek s krpicami za suho-mokro čiščenje, ki omogočajo, da s tal očisti tudi mikro delce prahu in altergene. Posebno oblikovana centralna krtača robotskega sesalnika pa posrbi za natančno čiščenje vseh talnih površin, tudi živalske dlake. 

Arhiv Naročnika

Izkoristite in pomagajte: V sodelovanju z društvom Canis bomo do 31. 5. 2024 ob nakupu vsakega sesalnika Rowenta z nastavkom za živalsko dlako v prodajalnah Big Bang podarili 5 evrov Centru za šolanje psov vodnikov in psov spremljevalcev CANIS.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.