Znanega didžeja, ki je večkrat gostoval v Ambasadi Gavioli, po obtožbah o posilstvu našli mrtvega

D.Ži
02.09.2020 09:25

Erick Morillo je dočakal le 49 let, okoliščine njegove smrti pa javnosti še niso znane.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Svetovnoznani didžej in glasbeni producent Erick Morillo, ki je skozi leta večkrat gostoval tudi v izolski Ambasadi Gavioli, je mrtev. Dočakal je le 49 let, pred manj kot mesecem dni pa so ga prijeli zardi sumov spolnega napada. Morillovo truplo so našli v njegovem domu v Miami Beachu v ponedeljek zjutraj. Našli so ga policisti, ki so na teren odšli po prijavi, da bi z njim lahko bilo nekaj narobe. Okoliščine glasbenikove smrti niso znane, saj je preiskava šele stekla. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCWQYdgJeYg/{/instagram}
Kolumbijsko-ameriški glasbenik se je med zvezde izstrelil v devetdesetih s plesno uspešnico I Like To Move It, ki jo je objavil pod umetniškim imenom Reel 2 Real. Osvojil je nagradi Best House DJ in Best International DJ. Pred manj kot štirimi tedni so ga prijeli, saj je test potrdil, da so na žrtvi posilstva našli njegovo DNK. Obtožbe o posilstvu je zanikal ter se sam predal policiji in bil kasneje v zameno za varščino izpuščen na prostost.
{embed_youtube}https://youtu.be/iDZyE8afuJg{/embed_youtube}
Do napada naj bi prišlo leta 2019 na zabavi, ki jo je organiziral sam. Policija je objavila, da so po zabavi Morillo, žrtev, ki naj bi bila didžejka, in še ena oseba odšli k njemu domov. Žrtev je policiji dejala, da je z njo želel spolni odnos, a ga je zavrnila. Do njega je prišla z uberjem, se preoblekla v kopalke in se nameravala kopati v bazenu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDB67zUpGF_/{/instagram}
Ko jo je začel nagovarjati, se je preoblekla. Ko se ji je opravičil, se je odločila v njegovi hiši prespati, a sama. Ko se je prebudila, je bila gola, Morillo pa je gol stal ob njej. Začutila je bolečine in poklicala na številko 911, da bi prijavila posilstvo. V bolnišnici so jo pregledali in na njej našli njegovo DNK. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBTcpCppFz_/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAgvIJYJNgW/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta