Adria Tehnika bo še pet let na ljubljanskem letališču vzdrževala Easyjetova letala

STA, Gr.G.
22.11.2021 15:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Adria Tehnika iz skupine Avia Prime je podpisala novo petletno pogodbo o sodelovanju z letalskim prevoznikom Easyjet. Pogodba obsega tehnično vzdrževanje letal na ljubljanskem letališču, vzdrževanje ogrodja in komponent, linijsko vzdrževanje, podporo na zahtevo in druge naloge za letalske tehnike, so sporočili.

Podjetji sta podpisali petletno pogodbo, kar Adria Tehniki prinaša razširjen obseg dela, saj se bo najzahtevnejša bazna dela na letalih izvajalo tudi na treh vzporednih linijah istočasno. "Po več kot petih letih uspešnega sodelovanja se veselimo nadaljevanja našega partnerstva z Adrio Tehniko, ki je dokazala, da je zanesljiv partner, in veseli nas, da bomo skupaj rasli še naprej," so poudarili v Easyjetu.

"Ne glede na trenutne razmere v letalski industriji v podjetju ostajamo osredotočeni na doseganje najvišje kakovosti naših storitev in širitev našega sodelovanja z našimi strankami. Verjamemo, da je visoko povpraševanje po naših storitvah odraz zaupanja, kar nam daje dodaten pogum in samozavest pri načrtovanju strategije," je dejala namestnica glavnega izvršnega direktorja Adria Tehnike Barbara Perko Brvar.

Poljsko-češka skupina Avia Prime Group je specializirana za izvajanje storitev na področju vzdrževanja letal. Poleg Adrie Tehnike v Sloveniji so oblikujejo še Linetech na Poljskem in JAT Tehnika v Srbiji. Skupina ponuja tudi vzdrževanje motorjev in testno celico pri izbranem izvajalcu ter izvajanje vzdrževanja pristajalnega podvozja pri JAT Tehniki v Srbiji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta