April prinaša sneg do nižin, kako bo na vzhodu države?

A.L.
01.04.2022 08:09

Namesto pomladi nas jutri čaka pravi zimski dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Danes bo oblačno, občasno bodo krajevne padavine, popoldne tudi plohe. Meja sneženja bo med 1000 in 1500 metrov. Ob morju bo sredi dneva in popoldne pihal jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, v alpskih dolinah okoli 7 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo večinoma oblačno, občasno bodo padavine, meja sneženja se bo ponekod spustila do nižin. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 7, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem do 12 °C.

Kot piše portal Ciklon.si, bodo v drugi polovici noči na soboto padavine znova zajele vso državo. Ohladilo se bo. "V soboto zjutraj in dopoldne se bo meja sneženja v večjem delu države prehodno spustila do nižin. Predvsem v vzhodni polovici države lahko tudi po nižinah zapade do nekaj centimetrov snega. V soboto popoldne bodo padavine, po nižinah kot deloma dež deloma sneg, slabele in v noči na nedeljo postopoma ponehale, najkasneje na vzhodu države."

V SOBOTO SE BO MEJA SNEŽENJA PREHODNO SPUSTILA DO NIŽIN! ❄️  🌀 Jutri čez dan se bo ciklonsko območje v severnem...

Objavil/a Ciklon.si dne Četrtek, 31. marec 2022

V nedeljo bo pretežno oblačno. V Prekmurju in na Štajerskem bo pihal severni veter, na Primorskem dopoldne šibka burja. V ponedeljek bo delno jasno s hladnim jutrom, piše ARSO.

Po napovedih ARSO bo prihodnji teden več suhega vremena. Le med četrtkom in petkom se nakazuje možnost za prehodne manjše padavine. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta