(FOTO) Nova KBM se že "preoblači" v zeleno

DR
09.02.2023 17:30

Prve, na zunaj vidne spremembe v Novi KBM, ki jo je ta teden prevzela madžarska skupina OTP

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Madžarska bančna skupina OTP je ta teden uspešno zaključila prevzem Nove KBM, s čimer je postala uradna lastnica skupine s sedežem v Mariboru. Sledil bo postopek integracije Nove KBM z SKB banko, predvidoma bo trajal leto in pol. Prva razlika, ki jo bodo stranke zaznale ob obisku poslovalnic in spletnih bančnih poti, bo barva logotipa banke. Ta bo postopoma prehajala v zeleno, kar je skladno s celostno grafično podobo skupine OTP, je ob tem povedal predsednik upravnega odbora in glavni izvršni direktor OTP banke Sandor Csanyi. In do barvnih sprememb že prihaja, kot smo danes zasledili na trgu Leona Štuklja, kjer je centrala Nove KBM. Kot zanimivost naj omenimo, da se je po lastniških spremembah pred leti v zeleno barvo preoblekla še ena znana, tradicionalna mariborska blagovna znamka, in sicer Zavarovalnica Maribor, ko je postala Zavarovalnica Sava. 

Sašo Bizjak

Banka je pred kulturnim praznikom v Sloveniji dobila tudi nove nadzornike. To so postali Imre Bartalan, Tunde Barabas, Sandor Istvan Patakl, Marko Košak, Tamas Bernath in Dorothea Nikolaeva Nikolova-Iltcheva.

Maribor - Nova Kbm OTP Group - Banka - nova podoba. zelena barva - zastave - nov logotip -
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta