Ljubljana dobiva tri znane restavracije s hitro prehrano, prav posebna bo v Čopovi ulici

A.L.
21.09.2023 12:34

Usposabljanje prvih delavcev naj bi začeli v prihodnjem tednu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogled proti Čopovi ulici
Robert Balen

V začetku lanskega leta so se pojavile informacije, da naj bi bila Čopova ulica, ki velja za eno najbolj živahnih v prestolnici, kmalu videti drugače. Napovedi so se uresničile, restavracija McDonald's, ki je bila tam vrsto let, je zaprla svoja vrata in se preselila na novo lokacijo le streljaj stran - v prostore na Cankarjevi ulici, kjer je bila pred časom restavracija Soba 102, ki jo je leta 2014 odprl slovenski glasbenik Jan Plestenjak

Lansko poletje so na portalih za delo objavili več oglasov za osebje, kot lokacija dela pa je bila navedena Ljubljana.
Andrej Petelinšek

Stavba v Čopovi je nekaj časa samevala, zdaj pa je znano, da se v njej obeta velika sprememba. Po poročanju časnika Dnevnik se decembra v Ljubljani odpirajo tri restavracije prehranske verige KFC, ki ponuja ocvrtega piščanca v različnih oblikah. "Med neuradno potrjenimi lokacijami so novi Kolosej, Supernova Rudnik in stavba nekdanjega McDonald'sa v Čopovi ulici. Že junija so objavili prvi oglas za delo, takrat so iskali vodjo izmene v ljubljanski poslovalnici."

Čopova ulica v Ljubljani
Robert Balen

KFC: V soboto bo v Dobrenju zadišalo po ocvrtem piščancu

Usposabljanje prvih delavcev naj bi po poročanju časnika začeli v prihodnjem tednu, učenje pa bo potekalo v prvem slovenskem KFC v Spodnjem Dobrenju pri Mariboru, ki so ga odprli pred sedmimi leti. V prihodnjih letih nameravajo novi lastniki po informacijah Dnevnika po Sloveniji odpreti še 15 restavracij KFC. Po neuradnih informacijah, ki so jih pridobili, pa bo restavracija v Čopovi med najsodobnejšimi v Evropi, imela bo tudi poseben gaming center.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta