(MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE) Manifestacija naj postane rutina

Marija Miličevič
08.11.2019 15:36

Finančni uspeh, tako kot vsak drugi, ni le sreča in slučajnost, pravi Iza Sia Login, učiteljica manifestacije in najbogatejša Slovenka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iza Login: "Svoje življenje lahko manifestiramo, zavestno kreiramo, če obvladamo pravila, ki jih učijo številne tehnike." 
Samo Login

Izo Sio Login poznamo kot najbogatejšo Slovenko in "mamo" priljubljenega virtualnega mačka Talking Toma. Finančni uspeh, tako kot vsak drugi, ni le sreča in slučajnost, pravi magistrica znanosti s področja računalništva in informatike. "Svoje življenje lahko manifestiramo, zavestno kreiramo, če obvladamo pravila, ki jih učijo številne tehnike," poudarja Loginova, ki je danes tudi učiteljica tehnik manifestacije. Zase pravi, da te tehnike uporablja že dvanajst let, torej jih je poznala, še preden je postala milijarderka. Zadnja tri leta z možem in sinovoma vodi fundacijo Login5 Foundation, v kateri odpravljajo najbolj pereče probleme človeštva. Namen fundacije so čista voda, čist zrak in čista zavest. Psihologija in razkrivanje človekovih notranjih gonilcev ter blokad je njen hobi in delno tudi poklic že od mladih nog. Kot glavni vrednoti izpostavlja ljubezen v odnosih do vseh živih bitij in narave ter osebno integriteto.
Kako poteka manifestacija - zavestno kreiranje življenja, o katerem boste govorili na mariborskem maratonu pozitivne psihologije?
"V življenju si vse kreiramo sami, zavestno ali nezavedno. Manifestacija je izraz za zavestno kreiranje. Tehnika zavestnega kreiranja je v bistvu ena sama: natančno si moramo postaviti zamisljive cilje, do cilja moramo čutiti čim večjo strast, opraviti je potrebno delo za dosego cilja, ostalo so detajli, ki lahko nekomu bolj ustrezajo kot drugemu. Ovira za uspešno manifestacijo smo lahko le sami, ali ne delamo (včasih je seveda treba tudi iz cone udobja) ali pa nam to preprečujejo omejujoča prepričanja v naši podzavesti."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta