Možni močnejši nalivi: Vse do petka bo precej nestanovitno vreme, kakšna sprememba prihaja konec tedna?

M.R.
05.06.2023 08:59

Danes bo večinoma oblačno s pogostimi padavinami in nevihtami, možni bodo tudi močnejši nalivi. Več dežja bo v zahodni polovici Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 21, ob morju do 23 stopinj Celzija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Tudi jutri bo pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, najvišje dnevne od 17 do 24 stopinj Celzija, napovedujejo meteorologi agencije za okolje (Arso).

Nestanovitno vreme se bo nadaljevalo še v sredo, četrtek in petek. Spremenljivo do pretežno oblačno bo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Meteorologi so zaradi padavin in neviht za vse dni do vključno četrtka objavili rumeno opozorilo po vsej državi.

V soboto in nedeljo bo najverjetneje deloma sončno, krajevnih padavin bo spet manj. Topleje bo, najvišje dnevne temperature bodo okoli 25 stopinj Celzija. Ob koncu obdobja se verjetnost za padavine nekoliko poveča, izrazitejše vročine pa še ne gre pričakovati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta