NKBM: Posodobite mobilno aplikacijo

Urban Červek Urban Červek
03.09.2019 17:53

Nekatere stranke NKBM imajo po nadgradnji bančnega informacijskega sistema težave pri prikazu posameznih funkcionalnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

"Poslovalnice NKBM, specializirana bančna okenca, naše storitve na poštah, poslovanje z bančnimi karticami in pri bankomatih delujejo nemoteno. Dostopne so tudi naše spletne storitve: spletna banka Bank@Net, mobilna banka mBank@Net (za operacijska sistema iOS in Android) kot tudi poslovni Bank@Net," sporoča Jure Bračko iz NKBM.
Medtem ko večina uporabnikov digitalnih storitev posluje nemoteno, imajo nekateri posamezniki težave pri prikazu posameznih funkcionalnosti, ki jih nova spletna banka (Bank@Net) omogoča. "Morebiti gre za prikaze pri karticah, naložbah ali računih, na katerih so pooblaščeni. Posamezne zadeve rešujemo, prosimo le, da se stranke v primeru vprašanj obrnejo na naš klicni center ali v najbližjo poslovalnico. Tako bomo lahko to najhitreje odpravili. Za nevšečnosti se posameznikom opravičujemo in se zahvaljujemo za razumevanje," sporoča Bračko.
Kot smo pisali, je banka minuli konec tedna zamenjala informacijski sistem, kar je velik zalogaj za banko, pri čemer se kljub večmesečnim pripravam pojavljajo težave pri uporabi nekaterih storitev. Nekatere stranke NKBM so se tudi na družbenih omrežjih pritoževale zaradi počasnega delovanja spletne banke, težav pri prijavi in nejasnosti pri novem uporabniškem vmesniku.
"Posameznike smo prek SMS-obveščanja, spletne strani in družbenih omrežij pozvali, da si posodobijo mobilne aplikacije, pri nekaterih do težav prihaja tudi zaradi neposodobljenih verzij," pravi Bračko. Imajo tudi posebno spletno stran za uporabnike, kjer objavljajo ažurne informacije. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta