Oskrbovana stanovanja Maribor Studenci – razpis za najem

22.10.2021 07:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o., Mala ulica 5, 1000 Ljubljana je objavil razpis za najem 36 oskrbovanih stanovanj na lokaciji Ulica Frana Žižka 24 in 26 v neposredni bližini Doma pod gorco v Mariboru.

Arhiv Naročnika

Objekt obsega klet, pritličje in tri nadstropja, skupaj je 36 stanovanj od katerih je 14 stanovanj površine 36–40 m2, 13 stanovanj površine 43–64 m2  in 9 stanovanj površine 70–95 m2. Najemnina za stanovanje znaša od 273 do 756 evrov mesečno. Poleg najemnine bodo najemniki plačevali obratovalne in ostale stroške.  Objekt spada v energetski razred B2. Stanovanja so zgrajena tako, da omogočajo bivanje tudi gibalno oviranim osebam (dvigalo, širši prehodi, prilagojena oprema). Možnost uporabe klica v sili 24 ur na dan. Vsa stanovanja imajo kopalnico, ložo ali teraso in shrambo. Opremljeni sta kuhinja (leseni del, električna kuhalna plošča, obtočna napa z oglenim filtrom) in kopalnica (arhitekturno prilagojena, s prho in držali).  V vsakem stanovanju je predpriprava za pečico, pomivalni in pralni stroj (niso del opreme). Ostale prostore v stanovanju si bodo najemniki uredili po svojem okusu. V pritličju je opremljen skupni prostor za druženje, kolesarnica in pralnica s sušilnico. V kleti objekta je 30 parkirnih mest, pri čemer jih je 6 namenjenih invalidom, shrambe in kolesarnici.

Stanovanja so namenjena osebam, starim 65 let ali več, ki jim zdravstveno stanje omogoča samostojno bivanje. Najemna pogodba se bo sklenila za nedoločen čas. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma v decembru 2021.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.