Po svetu in po spletu lahko nakupujete že z eno samo kartico

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
25.11.2021 00:04
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nlb

Obstaja kartica, ki lahko vaša nakupe naredi še bolj preproste. Takšna, ki poleg dviga gotovine omogoča tudi spletno nakupovanje in sprejetost na več kot 53 milijonih lokacijah po vsem svetu. NLB Debetna kartica Mastercard® je tista, ki ponuja več: preprostejše nakupovanje na spletu in po svetu, varnost in svet ekskluzivnih ugodnosti.

Prvakinja spletnega nakupovanja

Vstopite v svet enostavnega plačevanja na spletu z NLB Debetnimi karticami Mastercard in ob toplem napitku iz udobja domačega naslanjača nakupujte darila za praznično obdarovanje, nakup pa preprosto potrdite v mobilni denarnici NLB Pay.

Pri spletnem nakupovanju ste lahko zdaj še hitrejši, saj lahko NLB Debetno kartico Mastercard naložite v mobilno denarnico NLB Pay, ki jo najdete v trgovini Google Play ali App Store. Z novo funkcionalnostjo, s katero denarnica na varno mesto hrani vse podatke plačilne kartice, fizične kartice sploh ne boste potrebovali.

Nlb

Varnost na prvem mestu

Vam vsakič, ko se znajdete pred zaključkom spletnega nakupa, nekaj ne da miru? Ko boste zaskrbljeno premišljevali o pasteh spletnega nakupovanja, se spomnite na NLB Debetne kartice Mastercard. Zaradi naprednih varnostnih mehanizmov NLB plačilnih kartic Mastercard boste namreč še dodatno zaščiteni pred spletnimi goljufijami.

Nlb

Kako do NLB Debetne kartice Mastercard?

Nove stranke NLB jih prejmete ob odprtju računa ali sklenitvi bančnega paketa. Obstoječe stranke jih boste prejele ob poteku kartice Maestro, lahko pa izkoristite priložnost za brezplačno predčasno menjavo.

Nlb

Bodite tudi vi med tistimi, ki dobro poznajo vse prednosti uporabe NLB Debetne kartice Mastercard in pričnite z lahkotnim plačevanjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.