"Poceni" plakatna kampanja SDS

Uroš Esih Uroš Esih
14.04.2020 20:42

SDS se je na plakatih po celi državi zahvalila vsem, ki so v tem času epidemije najbolj ogroženi. Za fotografije policistov in vojakov, ki ne smejo biti člani strank, niso iskali dovoljenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na strankarskih plakatih so se pojavile fotografije uniformiranih pripadnikov policije in Slovenske vojske, ki ne smejo biti člani političnih strank. 
Sašo Bizjak

Največja vladna stranka SDS se je odločila, da med velikonočnimi prazniki in v času epidemije koronavirusa zažene politično oglaševalsko kampanjo na tako imenovanih jumboplakatih, na kateri se stranka zahvaljuje vsem, ki se po službeni dolžnosti borijo proti virusu, kakor tudi državljanom, ki s tem, ko ostajajo doma, pomagajo pri zajezitvi širjenja virusa.
"SDS ima že vse od volilne kampanje iz leta 2018 zakupljena plakatna mesta po Sloveniji. Že lansko leto smo vseskozi oglaševali na plakatih, opominjali na obletnico stranke, se zahvaljevali ob dnevu državnosti, opozarjali na ustanovitev demografskega sklada in tako naprej," so nam pojasnili iz SDS, kjer so tudi za letošnje leto zakupili plakatna mesta po Sloveniji za celo leto.
Policija je servis vseh ljudi​
V času epidemije koronavirusa so se v SDS odločili, "da se v pomoč in zahvalo za upoštevanje ukrepov zahvalimo našim državljanom, ki ukrepe odgovorno upoštevajo. Namesto drugih morebitnih plakatov smo se odločili, da se bomo kot največja stranka v Sloveniji zahvalili vsem, ki so v tem času epidemije najbolj ogroženi".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta