Poslujte enostavno in varno - poslujte digitalno

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
25.11.2021 00:06
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nkbm

Digitalizacija je spremenila naša življenja in navade, kar opažajo tudi v bančništvu. »Stranke uporabljajo digitalne kanale za opravljanje večine najpogostejših bančnih storitev,« pojasnjujejo v Novi KBM. Pot do banke so olajšali tudi novim strankam.

»Smo edina banka v državi, ki omogoča novim strankam, da Osebni Plus račun, Net račun ali Račun za mlade odprejo kar iz udobja lastnega doma z uporabo dokazano najboljše mobilne banke mBank@Net, prek katere lahko zraven novih tudi obstoječe stranke sklenejo najbolj priljubljen paket v Novi KBM, Paket Komplet,« so povedali v Novi KBM.

Tudi potrošniški Kredit Naprej je mogoče skleniti iz udobja lastnega doma. Obstoječe stranke potrebujejo le mobilno banko mBank@Net, do 30.000 € z dobo odplačevanja do 7 let pa vam v Novi KBM odobrijo v le nekaj minutah.

Najboljši spletna in mobilna banka

V Novi KBM se lahko pohvalijo, da sta njihovi spletna in mobilna banka Bank@Net in mBank@Net že drugo leto zapored najboljši v Sloveniji. V neodvisni raziskavi podjetja E-laborat v letu 2021, v kateri so sodelovale vse spletne in mobilne banke, dostopne na slovenskem trgu, sta največ točk prejeli prav aplikaciji Nove KBM. Prednost spletne in mobilne banke Nove KBM je tudi v tem, da si lahko stranke obe aplikaciji aktivirajo na daljavo v samo eni minuti. V Novi KBM pa zagotavljajo, da je postopek hiter in enostaven, kot je enostavna uporaba obeh aplikacij.

Nkbm

Namesto klasične mDenaric@

Nova KBM svojim strankam zagotavlja sodobno bančno izkušnjo, kar po ugotovitvah raziskav stranke najbolj cenijo. Je najbolj dostopna banka v Sloveniji, ki ponuja enostavne in priročne bančne produkte ter vrhunske digitalne storitve. Med te spada tudi mDenarnic@, ki je bila na WEBSI, spletni prvaki razglašena za najboljši digitalni projekt v kategoriji Finančni sektor.

V mobilni aplikaciji mDenarnic@, ki si jo stranke naložijo na svoj pametni telefon in vanjo prenesejo svoje plačilne kartice Visa Nove KBM, lahko opravljajo potrditev spletnih nakupov, uporabniki informacijskega sistema Android pa lahko tudi brezstično plačujejo na prodajnih mestih doma in v tujini ter dvigujejo gotovino na bankomatih, ki omogočajo brezstično poslovanje. Na tak način mDenarnic@ popolnoma nadomesti klasično denarnico. mDenarnic@ vsem uporabnikom omogoča tudi uporabo Flika - takojšnjega nakazovanja ali prejemanja denarja med prijatelji na podlagi kontaktnega podatka. Flik deluje med uporabniki različnih bank in je dostopen 24 ur dnevno, vse dni v letu.

V Novi KBM opažajo, da uporaba digitalnih kanalov opravljanja bančnih storitev med strankami vseh starosti narašča, zato so ponosni, da uspešno postavljajo standarde na področju digitalnega poslovanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.