Pred nami dnevi s precej dežja, napovedi kažejo, da nas podobno vreme čaka tudi naslednji teden

A.L.
14.05.2024 07:16

Jutri se bo dopoldne znova pooblačilo, popoldne bodo nastajale krajevne plohe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Sašo Bizjak

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s posameznimi plohami in nevihtami. Od vzhoda se bo popoldne delno razjasnilo. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 22 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri se bo dopoldne znova pooblačilo, popoldne bodo nastajale krajevne plohe. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 14, najvišje dnevne od 16 do 22, v Zgornjesavski dolini okoli 14 °C.

V četrtek in sprva tudi v petek bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami. V petek popoldne se bo juga delno razjasnilo. V četrtek bo še pihal veter vzhodnih smeri.

V petek bo sprva še povečini oblačno s padavinami, tudi nevihtami, ki bodo popoldne predvidoma ponehale. Delno se bo razjasnilo. V soboto in sprva tudi v nedeljo kaže na več sonca in manjšo verjetnost za padavine. V nedeljo popoldne in v ponedeljek bo ob prehodu vremenske fronte spet več oblačnosti. Nastale bodo plohe in nevihte. Tudi v torek in sredo še kaže na nestanovitno vreme. Jutranje temperature bodo večinoma okoli 10, popoldanske pa okoli 20 °C.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta