Tri lokacije: Znano je, kje bo veriga hitre hrane KFC v Ljubljani odprla restavracije

A.L.
23.05.2024 13:25

Ena od lokacij je v strogem centru Ljubljane.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lansko poletje so na portalih za delo objavili več oglasov za osebje, kot lokacija dela pa je bila navedena Ljubljana.
Andrej Petelinšek

Pred skoraj letom dni so se pojavile prve informacije o tem, da naj bi veriga hitre hrane KFC odprla restavracije tudi v Ljubljani. Lansko poletje so na portalih za delo objavili več oglasov za osebje, kot lokacija dela pa je bila navedena Ljubljana. Na spletni strani enega od študentskih servisov je bilo še navedeno, da se bo delo začelo 20. maja letos, poroča Forbes Slovenija. 

Omenjeni portal zdaj piše, da bo po njihovih neuradnih, a zanesljivih informacijah KFC v prestolnici odprl vsaj tri poslovalnice, četrta pa je za zdaj še vprašljiva. 

Ena poslovalnica bo na Viču, ob Tržaški, kjer se je lani septembra odprla trgovina Spar. "Druga lokacija bo v nakupovalnem središču BTC, nasproti Koloseja, ki ga trenutno prenavlja ajdovski poslovnež Ivo Boscarol. KFC bo imel svoje prostore v nekdanjih prostorih Arene, v sklopu omenjene stavbe pa zdaj delujeta še trgovina s športno opremo Decathlon in Woop," navaja Forbes Slovenija. Tretja poslovalnica pa bo povsem v središču mesta, na Čopovi ulici pod McDonald’som, kjer je bila včasih prodajalna športne opreme Tomas Sport.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta