Umetnine vsega sveta so kar doma

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
22.11.2021 13:07

Odličen dizajn in tehnologija lifestyle televizorjev Samsung

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Novi Samsung Frame televizorji 

Samsung

Naj bo namesto dolgočasne škatle s črnim zaslonom na steni raje moderen okvir z najdragocenejšo umetnino. Ko se televizija izklopi, se umetnost vklopi.

Dizajn za moderne navdušence

Lifestyle televizorji Samsung nudijo posebna doživetja in popolno prilagodljivost uporabniku. Trojka The Frame, The Serif in The Sero so tisti izjemni televizorji, ki dajo prostoru poseben izgled, moderen pridih, hkrati pa odlično sovpadajo v prostor in že nakažejo življenjski stil uporabnika. Vsi nudijo odlično sliko in kakovosten zvok, zato so trenutno res najboljša izbira na trgu. Ste mogoče ljubitelj umetnosti, vam je všeč eleganca in prefinjenost, ali ste si blizu s svojim mobilnim telefonom in razmišljate o večjem ekranu? Za vsakega se nekaj najde in popolnoma prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

Novi Samsung Frame televizorji 

Samsung

Za umetniške duše

Novi Samsung Frame televizorji 

Samsung

Model The Frame je edinstven televizor, ki za sabo ne pusti prazne stene, niti ko ga izključite. Umetniški način vam bo okrasil steno z izbranimi umetniškimi deli z vsega sveta, televizor pa bo prevzel funkcijo digitalnega platna. V knjižnici je shranjenih več kot 1400 umetnin, od klasičnih do modernih in sodobnih umetniških del. Če so vam ljubše fotografije z zadnjega potovanja ali družinskega praznovanja, bodo tudi te vedno na dosegu oči. Zakaj bi obujali spomine le z listanjem albumov, ko lahko spomine prikličete kadarkoli tekom dneva, saj vam bo televizor sam predvajal želene fotografije. Svojo galerijo si s televizorjem The Frame tako ustvarite kar doma. Prostor ne bo nikoli prazen in pust, saj bo vedno prisotno dogajanje ter s tem toplina in domačnost. Televizor ima vgrajen tudi senzor gibanja, zato naj vas ne skrbi poraba energije, saj se zaslon ob vaši odsotnosti izklopi. Da bo izkušnja čim bolj realna poskrbi senzor svetlosti, ki prilagodi zaslon glede na pogoje osvetlitve v njegovi okolici in s tem pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv umetniškega dela ali fotografije. Vsebinam se prilagaja tudi zvok, saj ima funkcijo SpaceFit, ki samodejno uporabi optimalne nastavitve zvoka.

Novi Samsung Frame televizorji 

Samsung

Poleg funkcionalnosti je nekaj posebnega tudi izgled televizorja. Okvirji, ki jih lahko poljubno menjate, televizor umestijo v prostor čisto po vašem okusu in ga zlijejo z okolico. S Slim Fit nosilcem pa je pritrjen tik ob steni. Kabli, ki običajno kazijo ozadje televizorja, so preteklost. Le en, skoraj neviden kabel pelje do One Connect Boxa, ki ostane skrit.

Televizor The Frame je primeren za vse, ki ljubijo umetnost pa tudi tiste, ki želijo obujati svoje spomine. Primeren je za mlajše, ki se spoznajo na tehnologijo in povezljivost z mobilnimi napravami, pa tudi babice in dedke, ki želijo imeti slike vnukov vedno na voljo za ogled. Na razpolago je kar 16 GB notranjega pomnilnika za osebne datoteke, kar je do 1200 fotografij.

Poleg televizorja lahko z dodatki, kot sta nova polica My Shelf in studijsko stojalo, še polepšate svoj dnevni prostor in s tem obogatite svoj notranji dizajn.

Pohištvo in televizija v enem

Novi Samsung Serif televizorji 

Samsung

Eleganca in prefinjenost sta značilnosti modela The Serif. Ne gre le za televizor v prostoru ampak je del prostora kot pomembne kos pohištva. Sprva sicer nenavadno ime hitro dobi smisel, če televizor pogledamo s strani. Vrh in dno televizorja sta ravna, zato je vidna oblika črke »L«. Po prostoru ga lahko enostavno premikamo. Naj vas ne skrbi kabel, saj je ta prefinjeno skrit v nožni nosilec. Zadnji del televizorja je pokrit s ploščo, zato je televizor The Serif čudovit z vseh strani in bi ga bilo škoda imeti ob steni. Tudi ob izklopu se ta ne obnaša kot navadni dolgočasni televizorji s črnim zaslonom. Ambient mode je način, ki na zaslon pričara umetnine, slike, fotografije ali estetski ohranjevalnik zaslona z dodatnimi informacijami (čas, vreme, novice).

Povežite televizor s svojim mobilnim telefonom in s tem pridobite še več zabave ali vstopite v novo domačo pisarno. Sinhronizacija ekrana se zgodi že z udobja vašega kavča. Po zaslugi 4K in QLED zaslona vam je vedno zagotovljen oster in jasen prikaz slike, oči pa bodo uprte tudi v sam dizajn.

Vrtljiv zaslon kot na telefonu

Novi Samsung Sero televizorji (foto: Samsung)

Samsung

Veliki ali majhni, tanki ali široki, a vendar so bili televizijski zasloni vedno horizontalno usmerjeni. Samsung The Sero ima edinstveno možnost vrtljivega zaslona. Če temu dodamo še sinhronizacijo s telefonom, dobimo prostorsko varčno, elegantno nadgradnjo dnevnega prostora in novo definicijo zmožnosti televizijskega zaslona. Za ogled aplikacij Facebook, Instagram, TikTok ohranimo možnost pokončnega zaslona, za ogled videov na Youtube ali Netflix pa obrnemo zaslon v vodoravni položaj. Zaslon stoji na stojalu, ki ga lahko premikamo po prostoru na priloženih kolescih in daje eleganten pridih. Sinhronizacija s telefoni je sicer poznana že dlje časa, vendar so imeli videi preneseni s telefona vedno »tisti črni okvir«. Zakaj se tega ne bi znebili in si ogledali video v polni velikosti? The Sero ponuja prav to, zato je primeren za vse tiste, ki jim je kombinacija mobilnega telefona in povečanega zaslona zelo pomembna.

Poleg izjemnega dizajna televizor The Sero odlikuje tudi zmogljiv sistem zvoka z Dolby Digital Plus, slika pa je 4K v QLED tehnologiji. Z oddaljenim dostopom si lahko doma pripravite domačo pisarno in brezžično zrcalite računalniški zaslon ali zaslon telefona na televizor.

Lifestyle televizorji Samsung so posebni v svojem dizajnu, prilagodijo se vsakemu prostoru. Če temu dodamo še njihovo zmogljivost, povezljivost ter kakovostno sliko in zvok imamo popoln paket za dom. Samsung stremi k temu, da televizorji ustrežejo še tako zahtevnemu uporabnikiu, ki jim je poleg zmogljivosti pomemben tudi videz.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.