(VIDEO) Tuji veleposlaniki v Sloveniji: Hvala vam, da skrbite za nas in naše osebje

M.R.
23.04.2020 15:58

Tuji diplomati v Sloveniji so poslali ganljivo videosporočilo slovenskim zdravnikom in tistim, ki se v naši državi v prvi vrsti borijo proti bolezni covid-19.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tuji veleposlaniki v Sloveniji se zahvaljujejo slovenskim zdravnikom.
Facebook/british Embassy Ljubljana

"To je sporočilo za vse tiste v prvih vrstah slovenskega boja zoper covid-10," je uvodoma povedala britanska veleposlanica v Ljubljani Sophie Honey. Nato se zvrstijo japonski veleposlanik Masaharu Yoshida, slovaška veleposlanica Eva Ponomarenková, španski veleposlanik Juan Arístegui Laborde, romunski veleposlanik Anton Niculescu, češki veleposlanik Juraj Chmiel, gruzijski veleposlanik Irakli Koplatadze, italijanski veleposlanik Carlo Campanile, ameriška veleposlanica Lynda Blanchard, vodja predstavništva Evropske komisije Zoran Stančič, francoska veleposlanica Florence Ferrari, brazilski veleposlanik Renato Mosca de Souza, avstrijska veleposlanica Sigrid Berka, švicarski veleposlanik Denis Knobel, turška veleposlanica Esen Altug in hrvaški veleposlanik Boris Grigić
{facebookpost}https://www.facebook.com/ukinslovenia/videos/309254440056751/{/facebookpost}
{twitter}https://twitter.com/UKinSlovenia/status/1253307638974050306{/twitter}
V 90 sekundnem video posnetku, ki so ga posneli sami v svojih rezidencah, skupaj izrečejo zahvalo: "Hvala, ker skrbite za naše državljane, ki živijo v Sloveniji. Hvala, ker skrbite za nas in naše osebje, ko vas vsi potrebujemo. Hvala tudi, ker tako vestno skrbite za vse Slovence. V vsaki od naših držav imajo slovenski državljani aktivno vlogo in so del širše skupnosti. Zato si tudi mi prizadevamo, da za njih poskrbimo na najboljši možni način." Na koncu pa še vsak v svojem jeziku izreče "hvala vam"
V imenu celotne skupine je projekt usklajevalo in koordiniralo britansko veleposlaništvo, ki je tudi uredilo končni posnetek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta