Za novega generalnega direktorja medijske hiše Pro plus izbran Branko Čakarmiš, kaj bo počel Pavel Vrabec?

DR
17.01.2022 13:15

Pavel Vrabec imenovan na mesto predsednika slovenskih poslovnih operacij, Branko Čakarmiš pa bo novi generalni direktor medijske hiše Pro Plus

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Branko Čakarmiš
Pro Plus

Iz medijske hiše Pro Plus (Pop TV, Kanal A, 24ur.com, Voyo ...) so sporočili, da bo s februarjem mesto generalnega direktorja prevzel Branko Čakarmiš. Pavel Vrabec bo po 26 letih v družbi in po obdobju vodenja podjetja imenovan na mesto predsednika slovenskih poslovnih operacij (Chairman of Slovenian operations). V tej vlogi bo svetoval vodstveni ekipi Pro Plusa, zagotovil kontinuiteto ob prenosu nasledstva, sodeloval pri izvajanju kritično pomembnih projektov in nudil svetovanje v okviru skupine CME, so sporočili s Kranjčeve in dodali, da Branko Čakarmiš novo vlogo prevzema v obdobju vzdržnega poslovanja in odličnih rezultatov podjetja. "Edini namen te spremembe je zagotoviti dolgoročno vodstveno ekipo, ki bo še naslednjih 5-10 let vodila preobrazbo in vizijo prihodnosti Pro Plusa."

Pavel Vrabec
Pro Plus

"Zelo sem ponosen na organizacijo, ki sem jo pomagal oblikovati, in veselim se sodelovanja z vodstveno ekipo, ki bo še naprej gradila dolgoročno vodilno pozicijo družbe Pro Plus. Še posebej sem vesel, da je bil Branko izbran za novega generalnega direktorja Pro Plusa. To je najboljša izbira za organizacijo in nudim mu svojo popolno podporo. Navdušen sem nad priložnostjo, da svoje izkušnje še naprej delim tako s Pro Plusom kot tudi s skupino CME," je povedal Vrabec. Čakarmiš pa: "V čast mi je, da sem izbran za naslednika Pavleta Vrabca, ki je zadnjih 12 let briljantno vodil Pro Plus, zapolniti moram velike čevlje. Pripravljen sem prevzeti bolj strateško vlogo in slediti našemu glavnemu cilju: digitalni preobrazbi in produkciji lokalnih vsebin. Pro Plus ima najboljšo vodstveno ekipo v Sloveniji, verjamem, da bo naše nadaljnje predano timsko delo zagotovilo svetlo prihodnost podjetja. Navdušen sem nad tem novim izzivom."

Čakarmiš ima več kot 20 let izkušenj na televizijskem področju, zadnjih 13 let je bil programski direktor v medijski hiši Pro Plus. Aprila 2003 je zapustil Pro Plus in prevzel položaje na Novi TV, ASPN in HBO, preden se je junija 2007 vrnil na Kranjčevo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta