Zbudili smo se v najhladnejše jutro od začetka junija, v Mariboru izmerili 8°C. Popoldne prihajajo nevihte, kaj pa vikend?

Asja Lednik
26.08.2021 07:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Janko Rath

Zbudili smo se v najhladnejše jutro od začetka junija. Na Babnem polju so izmerili 2°C, v Novi vasi 3°C, na Jezerskem 4°C, v Ratečah 5°C, na Ptuju 7°C, v Mariboru 8°C in v Ljubljani 10°C.

Danes bo dopoldne še pretežno jasno, popoldne pa bo oblačnost od severa naraščala. Proti večeru se bodo na severu začele pojavljati krajevne padavine, vmes bodo tudi posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25, na Primorskem do 27 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Ponoči bodo padavine in sprva nevihte zajele večji del Slovenije in do jutra večinoma ponehale. Jutranje temperature bodo od 8 do 15, ob morju okoli 18 °C.

Jutri se bo delno zjasnilo, sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Primorskem do 24 °C.

V soboto in nedeljo bo spremenljivo oblačno, predvsem popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe. V soboto bo na Primorskem še pihala šibka burja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta