(FOTO) Umrla 30-letna reprezentantka, dva dni pred smrtjo je objavila ganljivo sporočilo

A.L.
12.05.2023 11:30

Od nje se je z ganljivimi besedami poslovila tudi svetovna odbojkarska zveza.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V 30. letu starosti je po kratki in hudi bolezni preminila nekdanja odbojkarica in članica brazilske reprezentance Paula Borgo. Od igranja se je poslovila septembra lani, ko so ji diagnosticirali hudo bolezen. Le dva dni pred smrtjo je na Instagramu objavila čustveno sporočilo, v katerem je razkrila, da z možem praznujeta obletnico poroke.

"Peti dan sva preživela v bolnišnici, ti si skrbel zame in mi povedal, kako zelo me imaš rad. Slišala sem toliko zgodb o možeh, ki so zapustili svoje žene, ko so te zbolele. A Carlos je bil popolnoma drugačen, pokazal mi je, kako zelo me ima rad, pokazal mi je, da je človek, ki mi ga je poslal bog. Ljubezen moja, lahko povem toliko dobrih stvari o tebi, napišem toliko besedil o tvojem značaju, povem toliko lepih fraz o bitju, ki si. Želim si le, da bi imeli vsi privilegij imeti Carlosa v svojem življenju, sina, kot je Carlos, moža, brata, kot je Carlos. In Carlos bi bil zagotovo tudi odličen oče," je Borgo zapisala v svoji zadnji objavi na Instagramu.

Žal je dva dni kasneje prišla žalostna novica, da je mlada odbojkarica umrla. Od nje se je z ganljivimi besedami poslovila tudi svetovna odbojkarska zveza. "Počivaj v miru, Paula Borgo. Sožalje družini, prijateljem in oboževalcem. Na ta svet si prinesla veliko sreče in vedno se te bomo spominjali. Tvoje pogumno srce bo ostalo vsem v spominu," so sporočili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta