(INTERVJU) Zlatko Zahovič: Ne vidim razloga za vrnitev. Ampak jutri je nov dan ...

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
13.06.2022 06:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogovori o nogometu so ostali del njegovega vsakdana, pravega izziva za naslednjo postajo svoje (uspešne) kariere pa ne vidi. Za zdaj.
Pogovori o nogometu so ostali del njegovega vsakdana, pravega izziva za naslednjo postajo svoje (uspešne) kariere pa ne vidi. Za zdaj.
Igor Napast
Dobri dve leti je, odkar je zaključil svojo (uspešno) zgodbo v Ljudskem vrtu. Vloga športnega direktorja NK Maribor pa je še vedno zadnja v njegovem življenjepisu, a (začasni) upokojenec nogomet še vedno podrobno spremlja. Pojavile so se informacije, da ga NZS želi za naslednika Matjaža Keka na mestu selektorja. "To so izmišljotine, neumnosti. Nič takega ni bilo. Tu res nimam kaj komentirati," pravi Zlatko Zahovič, ki se je v obširnem pogovoru za Večer razgovoril o reprezentanci, (ne)tekmovalnosti v družbi in slovenskem nogometu, razpletu minule sezone v prvi ligi, morebitni vrnitvi v Ljudski vrt, nekdanjih varovancih v novih vlogah ...
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta