Mariborski odbojkarji v novo leto brez generalnega sponzorja

ŠR
29.12.2023 15:51

Trgovsko podjetje Merkur se s prvim dnem novega leta umika kot generalni sponzor OK Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Odbojkarji Maribora bodo v novo leto krenili brez generalnega sponzorja. Kot so sporočili iz OK Maribor, se trgovsko podjetje Merkur, s katerim so sodelovali od decembra 2019, s 1. januarjem 2024 umika kot generalni sponzor.

"Finančna projekcija do konca tekoče sezone kaže, da bo potrebno skrbno načrtovati vse izdatke in poskrbeti za nove sponzorje, da bo klub lahko izpolnil vse zastavljene cilje in obveznosti. S pomočjo obstoječih in novih sponzorjev kluba bomo tudi v prihodnje ostali eden najuspešnješih in najprepznavnejših mariborski športnih klubov. Nekateri so že na vidiku, zato v klubu z optimizmom zremo v prihodnost, še posebej, ker nas v prihodnjem letu čaka visok jubilej, 100 let igranja odbojke v mestu, ki ga želimo proslaviti doma, v Mariboru! Morda že z novim generalnim sponzorjem?" so se v izjavi za javnost vprašali v klubu, ki je v sezoni 2020/21 prvič po letu 1993 postal državni prvak.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta