Nenadoma je umrl spremljevalec druge teniške igralke sveta in bivši profesionalni hokejist

M.R.
19.03.2024 09:52

Nekdanji beloruski hokejist Konstantin Kolcov je nenadoma umrl v 43. letu starosti. Igral je v ligi NHL, zadnji dve leti in pol pa je bil v ljubezenskem razmerju z Arino Sabalenko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Beloruski hokejist je umrl v 43. letu starosti.
Reuters

Smrt 43-letnika je potrdil ruski klub Salavat Julaev, kjer je bil trener članske ekipe. "Bil je močan in vesel, igralci, kolegi in navijači so ga ljubili in spoštovali," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da se je zapisal v zgodovino kluba, s katerim je bil ruski ligaški in pokalni prvak. Klub je izrekel sožalje družini in prijateljem pokojnega. 

Arina Sabalenko je sicer druga teniška igralka na ATP lestvici. Pred kratkim je zmagala na odprtem prvenstvu Avstralije, pri tem pa je na tribunah zanjo navijal prav Kolcov. Zadnji dvoboj je odigrala pred šestimi dnevi v Indian Wellsu, kjer jo je premagala Američanka Emma Navarro. Ta teden bi morala igrati v Miamiju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta