Ni proračuna, ni prireditve: Kje se zatika pri izboru Športnika Maribora?

Miha Dajčman Miha Dajčman
08.04.2023 08:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tomaž Barada (levo) pravi, da si mariborski športniki zaslužijo gala dogodek, a ker proračun MOM ni potrjen, ga ŠZM ne more organizirati.
Tomaž Barada (levo) pravi, da si mariborski športniki zaslužijo gala dogodek, a ker proračun MOM ni potrjen, ga ŠZM ne more organizirati.
Igor Napast
V Mariboru še vedno niso razglasili najboljših športnikov za lansko leto. Zakaj? "Težava je v tem, da nismo dobili odobrenih finančnih sredstev za organizacijo prireditve. Bila so nihanja glede ocene vrednosti izvedbe dogodka. Po zadnjem usklajevanju z mestno upravo smo bili prepričani, da bi nam moral pripadati vsaj del tega, kar nam je bilo namenjeno za lansko prireditev. V prvi fazi je bil ta znesek zmanjšan za 50 odstotkov, s tem denarjem prireditve za 400 ljudi ni mogoče izvesti," pojasnjuje predsednik ŠZM Tomaž Barada. V zvezi so si obetali, da bo po četrtkovi proračunski seji MOM znano, kako naprej, a proračun ni bil potrjen.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta