Odbojka v Lukni: Zdaj pa nad Dinamo Zagreb

Zmago Gomzi Zmago Gomzi
01.11.2023 17:40

Uspešen začetek Mariborčank, odbojkaric Nove KBM Branika, ki jih jutri ob 18. uri čaka že druga tekma turnirja lige Mevza

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čeprav sta Klara Milošič (2) in Andrea Tišma visoko skočili, je žoga našla luknjo med njunima rokama.
Andrej Petelinšek

S tekmami prvega kroga se je začelo tekmovanje v srednjeevropski ženski odbojkarski ligi Mevza, v kateri v tej sezoni igra šest klubov, ob Novi KBM Branik Maribor in Calcitu Kamnik še hrvaška kluba Mladost in Dinamo (oba Zagreb), avstrijski Oberbank Steelvolleys Linz Steg in madžarski Swietelsky Bekescsaba. V moški ligi, ki se bo začela 14. novembra, bo nastopilo deset klubov, slovensko odbojko pa bosta predstavljala Merkur Maribor in Calcit Kamnik. Serijski zmagovalec lige, ljubljanski ACH Volley, se je tokrat odpovedal igranju v Mevzi.

Mariborske odbojkarice so tekmovanje začele uspešno in si priigrale tri točke, potem ko so na uvodni tekmi turnirja v Lukni s 3:0 (25:22, 25:12, 25:18) premagale ekipo iz Linza. Nocoj bo tekma med ekipama Linza in Dinama Zagreb, slednja pa bo v jutrišnji tekmi zadnjega kroga turnirja v Lukni ob 18. uri tekmica Nove KBM Branika.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta