Po zastoju srca Bistrica zamenjala trenerja Gorana Stankovića

Z.G.
22.09.2023 11:15

Nogometaše iz Slovenske Bistrice bo odslej vodil Simon Dvoršak, ki jih je že popeljal iz tretje lige v drugo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Goran Stanković je Bistrico vodil od letošnjega marca do konca avgusta, ko je na tekmi proti Nafti doživel srčni zastoj.
Andrej Petelinšek

Potem ko je pred tremi tedni po preloženi tekmi 2. kroga druge slovenske nogometne lige med ekipama Kety Emmi &Impol Bistrica in Nafto zastalo srce bistriškega trenerja Gorana Stankovića, ki je moral v bolnišnico, kjer je prestal operacijo, sta ekipo v nadaljevanju prvenstva vodila trener vratarjev Primož Kračun in kondicijski trener Srdjan Kuljić. Glede na to, da bo okrevanje Stankovića trajalo več mesecev, je vodstvo kluba za trenerja ekipe postavilo Simona Dvoršaka. 

Dvoršak je Bistričane že vodil in ji leta 2022 iz tretje lige popeljal v drugo, nato pa prevzel vodenje drugoligaša Rudarja Velenje. Dvoršak bo na klopi že v jutrišnji tekmi 10. kroga v Ajdovščini, kjer se bo spopadla s Primorjem, vodilnim klubom na lestvici. Primorje je sredi tedna, ko so bile odigrane tekme 9. kroga, v Novem mestu s 3:2 premagalo Krko in ima na lestvici dve točki prednosti pred ekipo Beltincev, še za točko na tretjem mestu pa zaostaja Gorica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta