Prestopni rok v prvi ligi: Izkušen član Rogaške v Litvo, od Olimpije se je poslovil vezist

STA, M.D.
06.01.2024 14:38

Rogaška je družbenih omrežjih sporočila, da klub zapušča Žan Benedičič. V novo nogometno sredino se bo preselil tudi Nemanja Gavrić, ki se ni naigral pri Olimpiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žan Benedičič (levo) je v slovenski prvi ligi igral za Koper, Celje in Rogaško, zdaj se vrača v tujino.
Sašo Bizjak

Slovenski nogometni prvoligaš Rogaška je sporazumno prekinil pogodbo z izkušenim vezistom Žanom Benedičičem. Kot so na družbenih omrežjih objavili pri Prvi ligi Telemach, bo 28-letnik kariero nadaljeval v Litvi pri Žalgirisu.

"Žan, hvala za vse in vse dobro pri prihodnjih nogometnih izzivih," so se pri Rogaški poslovili od nogometaša, ki je bil član že številnih klubov v karieri, tudi Milana, Coma, Leedsa, Ascolija, Leyton Orienta, Olbie, Celja in Kopra.

Kadrovsko spremembo so potrdili tudi pri ljubljanski Olimpiji, ki je sporazumno prekinila sodelovanje z Nemanjo Gavrićem. Dvajsetletni vezist je jeseni zaigral na treh ligaških preizkušnjah, v slovenski prvi ligi bo verjetno igral tudi v prihodnje, saj je po poročanju več slovenskih medijev blizu prestopa k Radomljam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta