Se Albert Riera seli k Žanu Vipotniku? Celjani se že pogajajo o odškodnini

ŠR
09.10.2023 10:20

Trener trenutno vodilnega kluba prve lige je najresnejši kandidat za klop francoskega Bordeauxa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Španec je s Celjem trdno na vrhu prve lige.
Andrej Petelinšek

Bo vodilno moštvo prve lige kmalu iskalo novega trenerja? Po poročanju EkipeSN si je francoski Bordeaux na svoji klopi zaželel Alberta Riero, trenerja, ki je v prejšnji sezoni Olimpijo odpeljal do dvojne krone, v tem poletju pa prevzel Celje, s katerim po 12. krogih prve lige prepričljivo vodi na lestvici.

Francoski drugoligaš, za katerega igra tudi slovenski reprezentant in nekdanji član Maribora Žan Vipotnik, je v tej sezoni vse prej kot prepričljiv, v ligue 2 po desetih odigranih tekmah zaseda skromno 13. mesto, po sobotnem porazu proti Lavalu z 0:1 pa je vodstvo kluba odslovilo dosedanjega trenerja Davida Guiona. Prvi kandidat za njegovega naslednika je prav 41-letni Španec. 

Da je do stika prišlo, so danes potrdili tudi v klubu iz knežjega mesta. "Francoski drugoligaš Bordeaux je kontaktiral klub z namenom angažiranja Alberta Riere za novega trenerja šestkratnega francoskega prvaka. Trenutno potekajo pogajanja o odškodnini," so sporočili iz NK Celje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta