Šeško v središču dogajanja poletne nogometne tržnice, znani italijanski novinar ga je označil za Slovaka

M.D.
04.08.2022 12:38

V naslednjih dneh bo znano, če bo slovenski reprezentančni napadalec kariero nadaljeval v Salzburgu ali ga bo premamila ponudba katerega od evropskih velikanov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Benjamin Šeško
Reuters

Benjamin Šeško ima pogodbo s Salzburgom do leta 2026. Otrok Krškega, ki je za slovensko izbrano vrsto v enem letu na 13 tekmah dosegel tri gole, naj bi odločitev o svoji prihodnosti sprejel v prihodnjem tednu po tehtnem premisleku z družino in agentom.

Po poročanju Sportkluba ima 19-letni Šeško na mizi številne ponudbe, a Salzburg ga to poletje ne želi prodati. Po Chelseaju in Manhcester Unitedu, ki je bil po poročanju avstrijskega Kurirja prvi snubec napadalca Salzburga, naj bi se v boj za mladega nogometaša vključil tudi PSG. S predsednikom in lastnikom londonskega kluba Toddom Boehlyjem je Šeškov agent Elvis Bašanović že sedel, je pred dnevi objavil novinar Sportkluba Rok Višković. Po poročanju italijanskega novinarja Fabrizia Romana, specialista za prestope v nogometu, to ni bilo edino srečanje zastopnika Šeška s predstavniki evropskih klubov. Nekateri mediji so pisali tudi o zanimanju Real Madrida.

S potrditvijo Fabrizia Romana, da si Slovenca še to poletje v svojih vrstah želijo evropski velikani, je 19-letnik požel veliko zanimanja tudi na družbenih omrežjih. Slovensko javnost pa je zmotila napaka Romana na Twitterju, ko je namesto slovenske zastave ob novici pripel slovaško. Zanimivo je, da je najprej objavil pravo zastavo, v tvitu nekaj ur kasneje pa napačno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta