(VIDEO) Pretresljiva izpoved nekdanjega nogometnega reprezentanta: Odvisen sem od alkohola in drog

A.L.
15.03.2024 09:51

V iskreni izpovedi je priznal, da se iz trenutne situacije le stežka izkoplje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pod pretresljivo objavo se je oglasil tudi njegov nekdanji klub Juventus, kjer so mu izrazili podporo.
Profimedia

Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Pablo Daniel Osvaldo je na Instagramu v solzah spregovoril o svojem slabem psihičnem stanju in odvisnostih, s katerimi se sooča. "Ne gre mi dobro, moram povedati, da se že nekaj časa borim z depresijo, ki me je pripeljala do odvisnosti od alkohola in mamil. Obupan sem," je začel nekdanji napadalec Juventusa, Rome in Interja.

"Čutim, da mi življenje uhaja izpod nadzora. Zdravim se pri psihiatru in jemljem zdravila. Izgubil sem samozavest, imam depresijo in velikokrat zapadem v odvisnost. Padem v samouničenje. Živim zaprt v hiši, nikamor ne grem, vseeno mi je, ali vstanem iz postelje, svojo sobo zapustim le, ko moram jesti. Padel sem v hudo odvisnost, ki je mojo depresijo le še poslabšala."

V iskreni izpovedi je priznal, da se iz trenutne situacije le stežka izkoplje. "Vsakič znova zapadem v odvisnost in se oddaljim od ljudi, ki jih imam rad. Nekoč sem bil vrhunski nogometaš, čisto drugačna oseba, bil sem ponosen in samozavesten. Osebe, kakršna sem danes, ne poznam. Ne morem sam iz te situacije. Želim biti znova to, kar sem bil nekoč. Trenutno ne vem, kako naj grem iz hiše. Nimam stalne službe, zapravil sem ves svoj denar. Vedno sem bil dober prijatelj, upam, da bom dober oče," je dejal Osvaldo, ki ima tri otroke.

Osvaldo je igral za Huracan, Atalanto, Lecce, Fiorentino, Bologno, Espanyol, Romo, Southampton, Juventus, Inter, Boca Juniors, Porto in Banfield. 38-letni Argentinec ima za italijansko reprezentanco 14 nastopov in štiri zadetke. Kariero je sklenil pred štirimi leti v argentinskem Banfieldu.

Pod pretresljivo objavo se je oglasil tudi njegov nekdanji klub Juventus, kjer so mu izrazili podporo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta