(VIDEO) Škandal: Marko Bezjak se je fizično znesel nad delegatom, ki je končal v bolnišnici

N.S.
08.04.2024 08:09

Hrvaški rokometni derbi med Nexejem in Zagrebom so morali sedem sekund pred koncem prvega polčasa prekiniti. Razlog? Slovenec v dresu kluba iz Našic Marko Bezjak je z ramo v hrbet udaril delegata tekme Anteja Josića.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sedem sekund pred koncem prvega polčasa, pri vodstvu Zagreba z 9:16, je bila tekma v Našicah med Zagrebom in Nexejem prekinjena. Nekdanji slovenski reprezentant Marko Bezjak, igralec Nexeja, je ob odhodu z igrišča napadel delegata tekme, več kot 60-letnega Anteja Josića, staroste hrvaškega rokometa, ki je na koncu končal v bolnišnici. Zaradi napada na uradno osebo so tekmo po pol ure prekinili. 

Tekma je bila prekinjena pri rezultatu 9:16 za Zagreb in prekršku nad Fahrudinom Melićem, zaradi česar je bil Miloš Kos izključen. A Nexe najstrožje kazni ni izvedel, vse skupaj je zasenčil Bezjak, ki je najprej nasprotoval, nato je bil na zahtevo delegata Josića izključen, na koncu pa se ob odhodu z igrišča fizično znesel na Josićem, ki je zgrudil pred zapisnikarsko mizo in s pomočjo zdravnika v solzah zapustil dvorano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta