Lesarska šola Maribor: Glasujte za izdelke dijakov

ŠTR
27.05.2024 04:10

Na Srednji lesarski in gozdarski šoli Maribor pripravljajo razstavo zaključnih izdelkov dijakov, ki v letošnjem letu zaključujejo srednješolske programe obdelovalec lesa, mizar in lesarski tehnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V ponedeljek bo v šoli prireditev in razglasitev rezultatov.
Marko Vanovšek

V avli šole bodo v ponedeljek, 3. junija, ob 12. uri s krajšim kulturnim programom otvorili razstavo in nagradili dijake gozdarskih in lesarskih programov, ki so izdelali najboljše zaključne izdelke. Razstavljali bodo tudi študentje Višje šole za les in oblikovanje.

Še pred tem pa vabijo, da na uradni spletni strani šole tudi vi sodelujete pri izbiri naj zaključnega izdelka. "Izpostaviti in nagraditi želimo tiste dijake, ki so izdelali tehnično zahtevne ter oblikovno dovršene zaključne izdelke. Hkrati spodbujamo dijake nižjih letnikov, da bodo pri snovanju in izdelavi svojega zaključnega izdelka v prihodnjih letih inovativni," pravijo v šoli.

Na glasovanju je petnajst zaključnih izdelkov, ki so jih izbrali učitelji praktičnega pouka lesarstva. Glavni kriteriji pri izboru so bili, da je dijak izkazal veliko samostojnost, odgovornost ter vzoren odnos do dela v lesarskih delavnicah, da izdelek ustreza izdelani konstrukcijski dokumentaciji, da je izdelek estetsko in oblikovno zanimiv. Najboljši bodo prejeli tudi nagrade. "Dijaki so v načrtovanje in izdelavo svojega zaključnega izdelka vložili veliko truda in veliko ljubezni. Oddajte svoj glas za izdelek, ki vam je najbolj všeč," še vabijo v šoli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta