Maribor: Med informativnimi dnevi bodo odprta nekatera parkirišča

MBK
14.02.2024 18:41

Ta petek in soboto, 16. in 17. februarja, bodo na Univerzi v Mariboru ter na srednjih šolah in gimnazijah informativni dnevi. Kje parkirati?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Parkirišče pri občini na Razlagovi ulici 
Mestna Občina Maribor

Na vseh fakultetah Univerze v Mariboru bodo ta konec tedna predstavljali svoje dodiplomske in enovite študijske programe. Informativni dnevi bodo potekali v živo in na daljavo. Prav tako bodo svoje programe predstavljale tudi srednje šole in gimnazije. Da bodo lahko vsi zainteresirani svoja vozila parkirali v bližini fakultet in drugih šol, bodo na Mestni občini Maribor v sodelovanju z Javnim podjetjem Marprom odprli parkirišča. 

Parkirišče Razlagova pri Mestni občini Maribor bo odprto v petek, 16. februarja, med 13. in 20. uro ter v soboto, 17. februarja, med 7. in 20. uro. Parkirišče pod Koroškim mostom (Koroška cesta) bo odprto v petek med 13. in 20. uro ter v soboto med 7. in 20. uro. Parkirišče pred Koroškim mostom (Smetanova ulica/Koroška cesta) bo odprto v petek med 7. in 20. uro ter v soboto med 7. in 20. uro. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta