Princu Williamu je prekipelo in udaril je po Meghan: "Ta hudičeva ženska!"

D.Ži
30.06.2021 09:37
Prijatelji so ga izzvali in bratu princa Harryja se je končno odvezal jezik. Tako slabo mnenje ima o svoji svakinji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Princ Harry je minulo sredo priletel v London, da bo skupaj z bratom Williamom 1. julija, ko bi njuna pokojna mama Diana praznovala 60. rojstni dan, odkril spomenik v njeno čast. Pet dni je moral preživeti v karanteni, te dni pa se bo z družino srečal prvič po pogrebu princa Filipa. Takrat je nazadnje govoril z Williamom. Potem ko je zapustil Veliko Britanijo, se z ženo Meghan odselil v ZDA in se povsem odmaknil od plemiških dolžnosti, so se odnosi med njima močno ohladili.

Reuters

Tudi zaradi pikantnih intervjujev, v katerih je Harry večkrat močno udaril po svojih bližnjih sorodnikih. Robert Lacey, strokovnjak za kraljevske zadeve, je za Daily Mail povedal, da sta se princa po pogrebu prijazno drug do drugega obnašala le pred kamerami. Stran od oči javnosti naj bi se žalila in prepirala, William naj bi se krepko spotaknil tudi ob Meghan, o kateri ima zelo slabo mnenje. 

Reuters

Williama je nekoč razjezil komentar prijateljev, češ da ima vsak težave s svakinjami. Jezik se mu je odvezal in na Meghanin račun je natresel nekaj krepkih. "Poglejte samo način, na katerega se je ta hudičeva ženska obnašala do mojega osebja, to je okrutno," naj bi vpil princ. Kraljevi poznavalec trdi, da imajo podobno mnenje o Meghan tudi Harryjevi stari prijatelji. "Meghan je 500-odstotna nočna mora. Z njo se stiki z javnostjo nikoli ne končajo. Je prava Američanka," pravi Lacey.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta