Bolje pozno kot nikoli: Priljubljen voditelj jutranjega TV programa po 27 letih zakona priznal, da je gej

D.Ži
07.02.2020 14:27

Z zelo čustvenim zapisom na spletu je iz omare stopil 57-letni voditelj jutranjega televizijskega programa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Britanski televizijski voditelji Philip Schofield je preko Instagrama sporočil, da je homoseksualec. Voditelj najbolj priljubljene britanske oddaje, jutranje This Morning, je že 27 let poročen s Stephanie Lowe, s katero ima dve hčerki. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtI51G8lj3e/{/instagram}
"Z močjo in podporo moje žene in hčera sem sprejel dejstvo, da sem homoseksualec. Kar je sprožilo številne težke pogovore v našem domu. Skoraj 27 let sem poročen s Steph in imam dve prelepi, odrasli hčeki, Molly in Ruby. Družina me je podprla, poskušali so me razveseliti, zasuti z ljubeznijo in nežnostmi, čeprav so tudi same zmedene. Še naprej ne morem spati in šel sem skozi mračne trenutke. Konflikt tega, kar sem globoko v sebi in v zunanjem svetu, se je zmanjšal. Danes je biti gej razlog za slavje in ponos. Da, čutim bolečino in zmedenost, a razlog je v bolečini, ki jo prinašam svoji družini," je napisal. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8QuDNAnkDp/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Steph je bila neverjetna, zelo jo ljubim. Je najbolj ljubezniva duša, kar jih poznam. Moje punce so me navdušile z ljubeznijo, objemi in bodrečimi besedami tolažbe. Moja in Stephina družina sta me osupnili z ljubeznijo, sprejemanjem in podporo. Seveda jih skrbi za Steph, a veva, da naju bodo podprli. Moji prijatelji so najboljši, zlasti Holly, ki je bila tako ljubezniva in modra, objela me je, medtem ko sem ji jokal na ramenu. Ne bi si moral želeti boljše ekipe kot te, s katero delam na TV," je sporočil. 
{embed_youtube}https://youtu.be/GNIbb-52lGU{/embed_youtube}
Schofield je medijsko kariero začel leta 1982, ko se je zaposlil na novozelandskem radiu. Nato je dobil službo na BBC. Pred osemnajstimi leti je začel voditi jutranji program, v katerem je že več kot desetletje njegova kolegica Holly Willoughby. "Še nikoli nisem bila nanj bol ponosna kot danes," je ta sporočila na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8REi5kBWVW/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8RCz0XAHZq/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8RA7UGB2VB/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8Q0yqmAYe2/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta